ISBN: 978-606-591-667-8
DOI: 10.5682/9786065916678
Anul publicării: 2013
Editia: I
Pagini: 223
Editura: Editura Universitara
Autor: Emilia Pascu
PREFATA / 7
ELEMENTE DE TEORIA CALITATII MARFURILOR SI SECURITATEA CONSUMATORILOR DE ALIMENTE / 9
APA SI SARURILE MINERALE DIN COMPOZITIA ALIMENTELOR / 30
GLUCIDELE SI PROTEIDELE DIN COMPOZITIA PRODUSELOR ALIMENTARE / 38
LIPIDELE SI VITAMINELE DIN PRODUSELE ALIMENTARE / 44
ENZIMELE SI ACIZII DIN ALIMENTE / 56
SUBSTANTELE ADAUGATE IN COMPOZITIA PRODUSELOR ALIMENTARE / 62
SUBSTANTELE ACCIDENTALE DIN PRODUSELE ALIMENTARE / 77
PRODUSELE DE MORARIT SI PANIFICATIE / 100
LEGUMELE, FRUCTELE SI PRODUSELE INDUSTRIALIZATE DIN PRELUCRAREA LOR / 121
ZAHARUL SI PRODUSELE DIN ZAHAR / 133
CONDIMENTELE SI PRODUSELE ALIMENTARE STIMULENTE / 147
LAPTELE SI PRODUSELE DERIVATE / 165
OUALE, PESTELE SI PRODUSELE DERIVATE DIN PESTE / 180
CARNEA SI PRODUSELE DERIVATE / 194
BAUTURILE ALCOOLICE / 206
REFERINTE BIBLIOGRAFICE / 221
Este doctor in Economie si titular, in cadrul Facultatii de Management Turistic si Comercial din Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir, Bucuresti, al disciplinelor Fundamentele stiintei marfurilor, Marfuri alimentare si siguranata consumatorului si Designul si estetica marfurilor. Activitatea stiintifica a autoarei este concretizata in titluri precum: Expertiza marfurilor, Designul ai estetica marfurilor, Managementul relatiei cu clientii, Marfuri alimentare si siguranta consumatorului etc. in calitate de autor si co-autor, precum si numeroase articole si alte studii, ce acopera sfera calitatii produselor si serviciilor cu accent pe securitatea consumatorilor si crearea unei relatii de lunga durata cu clientii.
Suport clienti Luni - Vineri intre 8.00 - 16.00
0745 200 718 0745 200 357 comenzi@editurauniversitara.ro