Acreditare CNCS

Consiliul National al Cercetarii Stiintifice (CNCS) a evaluat si inclus Editura Universitara in lista cu edituri acreditate, categoria B. De asemenea, Editura Universitară a fost recunoscută și inclusă de Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) în categoria editurilor de prestigiu recunoscut.

De aceste recunoasteri se bucura un numar foarte restrans de edituri, iar acest fapt ne bucura si ne onoreaza. Ne asteptam ca in anii urmatori sa editam mai multe carti din aceste domenii daca ne gandim ca este fireasca si necesara o concretizare a activitatii stiintifice si a dedicarii cadrelor didactice.  

Mulţumim pe această cale tuturor coordonatorilor de colecţii, referenţilor şi cadrelor didactice care au sprijinit efortul nostru în realizarea acestui demers.

Citatul zilei

Preceptele dreptului sunt: sa traiesti cinstit, sa nu vatami altuia, sa dai fiecaruia ce i se cuvine

Iustinian

Personalităţi

Grigore Alexandrescu Grigore Alexandrescu Grigore Alexandrescu a fost un poet si fabulist român. A debutat cu poezii publica ... citeşte mai mult →

Interviuri

VIOREL-MIHAI CIOBANU VIOREL-MIHAI CIOBANU Prof. univ. dr. Viorel‑Mihai Ciobanu a absolvit Facultatea de Drept, obtinand ... citeşte mai mult →