Propuneri manuscrise: info@editurauniversitara.ro:  0745 204 115     

Urmarire comenzi Persoane fizice / Vanzari: 0745 200 718 / 0745 200 357 / Comenzi Persoane juridice: 0721 722 783     

Editura Paralela 45 Biblia intolerantei alimentare - Antony Haynes, Antoinette Savill

-5%
25,00 Lei 23,75 Lei

Editura: Paralela 45

Autor: Antony Haynes, Antoinette Savill

Pagini: 352

Anul publicării: 2010

ISBN: 978-973-47-0758-4

In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 9789734707584 Ai nevoie de ajutor? 0745 200 718 / 0745 200 357
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Autori
  • Cuvant inainte
  • Unde se gaseste
  • Review-uri (0)
Cauza afectiunii de care suferiti sunt alimente pe care le consumati?
Suferiti adesea de baonare… scaderea energiei dupa ce mancati… crampe sau stari de greata… afectiuni cutanate precum urticarie sau eczema… stari emotionale alternante?
Daca raspundeti afirmativ la doua sau mai multe intrebarile de mai sus, atunci ajutorul va este la indemana. Anthony J. Haynes, un nutritionist de top din Marea Britanie, a realizat un plan nutritional unic pentru a va ajuta sa identificati si sa evitati intolerantele alimentare cu care va confruntati. Urmand doar cativa pasi simpli, puteti izola si elimina problemele alimentare si modifica complet simptomele.

identificati alimentele intolerante
aflati cauza intolerantei
eliminati alimentele netolerate fara a pofti dupa ele
luati la cunostinta despre relevanta si functionarea testelor de laborator care vi se potrivesc
luati suplimentele alimentare adecvate nevoilor
Antoinette Savill, autoare premiata pentru cartile dedicate dietelor speciale, prezinta peste 70 de retete culinare delicioase, care exclud alimentele netolerante. Urmand acest plan, veti adora fiecare inghititura din retele culinare.
ANTHONY J. HAYNES este unul dintre cei mai experimentati si bine pregatiti nutritionisti din Marea Britanie, fiind directorul prestigioasei clinici de nutritie din Harley Street, Londra. In ultimii zece ani a sustinut cursuri intensive si workshopuri de nutritie avansata. Este autorul cartii Factorul insulina. ANTOINETTE SAVILL este castigatoarea premiului Glenfiddich pentru retete culinare si autoarea bestsellerurilor: Retete culinare care nu contin gluten,grau si produse lactate; Elimini graul, scapi de kilogramele in plus si Prepararea mancarurilor care nu provoaca alergii petru copii.

Cauza afectiunii de care suferiti sunt alimente pe care le consumati?
Suferiti adesea de baonare… scaderea energiei dupa ce mancati… crampe sau stari de greata… afectiuni cutanate precum urticarie sau eczema… stari emotionale alternante?
Daca raspundeti afirmativ la doua sau mai multe intrebarile de mai sus, atunci ajutorul va este la indemana. Anthony J. Haynes, un nutritionist de top din Marea Britanie, a realizat un plan nutritional unic pentru a va ajuta sa identificati si sa evitati intolerantele alimentare cu care va confruntati. Urmand doar cativa pasi simpli, puteti izola si elimina problemele alimentare si modifica complet simptomele.

identificati alimentele intolerante
aflati cauza intolerantei
eliminati alimentele netolerate fara a pofti dupa ele
luati la cunostinta despre relevanta si functionarea testelor de laborator care vi se potrivesc
luati suplimentele alimentare adecvate nevoilor
Antoinette Savill, autoare premiata pentru cartile dedicate dietelor speciale, prezinta peste 70 de retete culinare delicioase, care exclud alimentele netolerante. Urmand acest plan, veti adora fiecare inghititura din retele culinare.

www.editurauniversitara.ro

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri intre 8.00 - 16.00

0745 200 718 0745 200 357 comenzi@editurauniversitara.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!