Propuneri manuscrise: [email protected]: 0745 204 115
Urmărire comenzi Persoane fizice / Vânzări: 0745 200 357 / Comenzi Persoane juridice: 0721 722 783
ISBN: 978-973-749-390-3
Anul publicării: 2008
Ediția: I
Pagini: 106
Editura: Editura Universitară
Autor: Alexandru Burda, Neicu Bologa, Mircea Priceputu, Emilia Pascu
Modulul I
Particularitatile de compozitie si conservarea produselor alimentare ... 7
Modulul II
Caracterizarea merceologica a cerealelor, leguminoaselor boabe si a produselor prelucrate ... 30
Modulul III
Caracterizarea merceologica a legumelor, a fructelor, a zaharului si a produselor prelucrate ... 40
Modulul IV
Caracterizarea produselor gustative ... 63
Modulul V
Caracterizarea merceologica a produselor de origine animala ... 77
Raspunsuri corecte ... 85
Stabilirea notei la examen ... 103
Bibliografie ... 105
Este doctor in Economie si titular, in cadrul Facultatii de Management Turistic si Comercial din Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir, Bucuresti, al disciplinelor Fundamentele stiintei marfurilor, Marfuri alimentare si siguranata consumatorului si Designul si estetica marfurilor. Activitatea stiintifica a autoarei este concretizata in titluri precum: Expertiza marfurilor, Designul ai estetica marfurilor, Managementul relatiei cu clientii, Marfuri alimentare si siguranta consumatorului etc. in calitate de autor si co-autor, precum si numeroase articole si alte studii, ce acopera sfera calitatii produselor si serviciilor cu accent pe securitatea consumatorilor si crearea unei relatii de lunga durata cu clientii.