Propuneri manuscrise: info@editurauniversitara.ro:  0745 204 115     

Urmarire comenzi Persoane fizice / Vanzari: 0745 200 718 / 0745 200 357 / Comenzi Persoane juridice: 0721 722 783     

Editura Publica Kitchen Confidential. Aventuri din intimitatea restaurantelor - Anthony Bourdain

-5%
39,00 Lei 37,05 Lei

Editura: Publica

Autor: Anthony Bourdain

Pagini: 344

Anul publicării: 2012

ISBN: 978-606-8360-06-5

Stoc epuizat
Cod Produs: 9786068360065 Ai nevoie de ajutor? 0745 200 718 / 0745 200 357
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Autori
  • Cuvant inainte
  • Unde se gaseste
  • Review-uri (0)
Pentru mine, viata in bucatarie e o lunga poveste de dragoste, cu momente deopotriva sublime si ridicole. Dar, ca in orice poveste de dragoste, cand privesti inapoi iti amintesti cel mai bine momentele fericite – ce te-a cucerit, ce te-a atras din prima clipa si ce te-a facut sa tanjesti dupa mai mult. Sper sa-l pot face pe cititor sa simta gustul acestor lucruri si timpuri. Nu am regretat niciodata intorsatura neasteptata care m-a aruncat in universul restaurantelor. Si sunt convins ca trebuie sa-ti asumi anumite riscuri daca vrei sa gatesti si sa mananci bine. Indiferent daca a fost vorba despre branza Stilton nepasteurizata, de stridii crude sau de colaborarea cu niste „asociati” din lumea crimei organizate, pentru mine mancarea a insemnat intotdeauna o aventura.

Anthony Bourdain

Necrutator fata de apetitul orisicui, Anthony Bourdain ne descrie cu subiect si predicat ceea ce se intampla in spatele usilor de la bucatarie. Atitudinea nemiloasa, caracteristica lui Anthony, se regaseste si in aceasta carte delicios de haioasa si socant de incantatoare, una care ii va fascina atat pe gurmanzi, cat si pe cei insensibili la arta culinara. De la prima stridie gatita in Gironde, Franta, pana la umila pozitie de spalator de vase intr-un restaurant din Provincetown (unde asista pentru prima oara la adevaratele placeri ale unui bucatar sef); de la bucataria restaurantului Rainbow Room din Rockefeller Center pana la traficantii de droguri din East Village, de la Tokio la Paris si inapoi la New York, povestile culinare ale lui Bourdain sunt pline de pasiune si imprevizibil. Kitchen Confidential va va face sa salivati de pofta si sa radeti tinandu-va cu mainile de burta.

Cu inteligenta si rautate in cantitati egale, Bourdain realizeaza un lucru de neconceput: dezvaluie secrete ale meseriei, pe care atat bucatarii, cat si patronii de restaurante se tem sa le astearna pe hartie. Restaurant Business Magazine
Anthony Bourdain este autorul romanelor Bone in the Throat (2000) si Gone Bamboo (2000). Kitchen Confidential este prima sa carte de nonfictiune, una in care ne dezvaluie secretele meseriei de chef in marile restaurante ale lumii.

A fost chef la Brasserie Les Halles in New York si gazda celui mai popular show gastronomic de televiziune, No Reservations, difuzat pe postul Travel Channel. Pentru show-ul Parts Unknown, difuzat de CNN, a primit cinci Premii Emmy si Premiul Peabody.

 

Pentru mine, viata in bucatarie e o lunga poveste de dragoste, cu momente deopotriva sublime si ridicole. Dar, ca in orice poveste de dragoste, cand privesti inapoi iti amintesti cel mai bine momentele fericite – ce te-a cucerit, ce te-a atras din prima clipa si ce te-a facut sa tanjesti dupa mai mult. Sper sa-l pot face pe cititor sa simta gustul acestor lucruri si timpuri. Nu am regretat niciodata intorsatura neasteptata care m-a aruncat in universul restaurantelor. Si sunt convins ca trebuie sa-ti asumi anumite riscuri daca vrei sa gatesti si sa mananci bine. Indiferent daca a fost vorba despre branza Stilton nepasteurizata, de stridii crude sau de colaborarea cu niste „asociati” din lumea crimei organizate, pentru mine mancarea a insemnat intotdeauna o aventura.

Anthony Bourdain

Necrutator fata de apetitul orisicui, Anthony Bourdain ne descrie cu subiect si predicat ceea ce se intampla in spatele usilor de la bucatarie. Atitudinea nemiloasa, caracteristica lui Anthony, se regaseste si in aceasta carte delicios de haioasa si socant de incantatoare, una care ii va fascina atat pe gurmanzi, cat si pe cei insensibili la arta culinara. De la prima stridie gatita in Gironde, Franta, pana la umila pozitie de spalator de vase intr-un restaurant din Provincetown (unde asista pentru prima oara la adevaratele placeri ale unui bucatar sef); de la bucataria restaurantului Rainbow Room din Rockefeller Center pana la traficantii de droguri din East Village, de la Tokio la Paris si inapoi la New York, povestile culinare ale lui Bourdain sunt pline de pasiune si imprevizibil. Kitchen Confidential va va face sa salivati de pofta si sa radeti tinandu-va cu mainile de burta.

Cu inteligenta si rautate in cantitati egale, Bourdain realizeaza un lucru de neconceput: dezvaluie secrete ale meseriei, pe care atat bucatarii, cat si patronii de restaurante se tem sa le astearna pe hartie. Restaurant Business Magazine

www.editurauniversitara.ro

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri intre 8.00 - 16.00

0745 200 718 0745 200 357 vanzari@editurauniversitara.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!