Oenologie. Notiuni de vinificatie, biochimie, microbiologie, conditionare, stabilizare si imbuteliere a vinului

ISBN: 978-606-28-0391-9

DOI: 10.5682/ 9786062803919

Anul publicării: 2015

Editia: I

Pagini: 546

Editura: Editura Universitară

Autor: Georgeta Beleniuc , Grigore-Valentin Beleniuc

Cod Produs: SKU-11257 Ai nevoie de ajutor? 0745 200 718 / 0745 200 357
  • Autori
  • Review-uri (0)
Georgeta Beleniuc
Grigore-Valentin Beleniuc

Scrie un review


Suport clienti Luni - Vineri intre 8.00 - 16.00

0745 200 718 0745 200 357 comenzi@editurauniversitara.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!