Propuneri manuscrise: [email protected]:  0745 204 115     

Urmărire comenzi Persoane fizice / Vânzări: 0745 200 357 / Comenzi Persoane juridice: 0721 722 783     

Editura Creator Delicii chinezesti. Un periplu prin opt traditii culinare ale Chinei - Li Xin

Editura Creator
-15%
70,00 Lei 59,50 Lei

Editura: Creator

Autor: Li Xin

Pagini: 146

Anul publicării: 2019

ISBN: 978-606-029-003-2

În stoc
Cod Produs: 9786060290032 Ai nevoie de ajutor? 0745 200 357
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Cuvânt înainte
  • Review-uri (0)
China este unul dintre locurile natale ale civilizatie umane. Natiunea chineza si-a constituit o splendida cultura, printr-o indelungata creatie si o practica asidua. Bucataria chinezeasca, in calitate de parte integranta a culturii chineze, se poate mandri cu o istorie indelungata si bogata. Gastronomia chineza, dimensiune valoroasa a mostenirii culturale chineze, este cunoscuta in lumea intreaga, atat pentru talentele culinare speciale pe care le presupune si pentru aromele sale atat de diverse, cat si pentru efectele sale terapeutice. Pentru a dezvolta si populariza cultura gastronomica traditionala chineza si pentru a-i ajuta pe prietenii nostri straini sa inteleaga mai bine arta bucatariei chinezesti, autorul combina bucataria traditionala chineza cu obiceiurile culinare malaieziene.

Cartea de fata se imparte in trei parti, incluzand un rezumat al gastronomiei chinezesti, si cuprinzand opt tipuri de bucatarii, cu texte detaliate si ilustratii atractive. Selectia preparatelor a avut in vedere atat materialele brute utilizate, cat si condimentele care dau gusturile. Datorita punerii in evidenta a metodelor „bucatariei verzi” si a fezabilitatii acestora, cartea este potrivita pentru oricine care simte placerea de a gati.

Maestrul bucatar chinez Li Xin, Profesor Asociat si Vice-presedinte al Scolii de Turism si Arte Culinare din cadrul Colegiului Economic din Zhejiang, a avut nevoie de doi ani pentru a scrie aceasta carte. Cartea a fost tradusa in limba engleza de catre Domnul Xiong Yuan, Lector la Scoala de Studii Internationale din cadrul Colegiului Economic din Zhejiang. Cultura gastronomica, obiceiurile alimentare, tehnicile culinare, ca si standardele cantitative prescrise in aceasta carte au fost stabilite de catre Dl. Yang Liu, Presedinte al Asociatiei Mondiale a Gastronomiei Chineze, si de catre Dl. He Yeke, Secretar General al Asociatiei Industriei Alimentare din Provincia Zhejiang, in urma unor atente dezbateri profesionale.
Informatii conformitate produs
China este unul dintre locurile natale ale civilizatie umane. Natiunea chineza si-a constituit o splendida cultura, printr-o indelungata creatie si o practica asidua. Bucataria chinezeasca, in calitate de parte integranta a culturii chineze, se poate mandri cu o istorie indelungata si bogata. Gastronomia chineza, dimensiune valoroasa a mostenirii culturale chineze, este cunoscuta in lumea intreaga, atat pentru talentele culinare speciale pe care le presupune si pentru aromele sale atat de diverse, cat si pentru efectele sale terapeutice. Pentru a dezvolta si populariza cultura gastronomica traditionala chineza si pentru a-i ajuta pe prietenii nostri straini sa inteleaga mai bine arta bucatariei chinezesti, autorul combina bucataria traditionala chineza cu obiceiurile culinare malaieziene.

Cartea de fata se imparte in trei parti, incluzand un rezumat al gastronomiei chinezesti, si cuprinzand opt tipuri de bucatarii, cu texte detaliate si ilustratii atractive. Selectia preparatelor a avut in vedere atat materialele brute utilizate, cat si condimentele care dau gusturile. Datorita punerii in evidenta a metodelor „bucatariei verzi” si a fezabilitatii acestora, cartea este potrivita pentru oricine care simte placerea de a gati.

Maestrul bucatar chinez Li Xin, Profesor Asociat si Vice-presedinte al Scolii de Turism si Arte Culinare din cadrul Colegiului Economic din Zhejiang, a avut nevoie de doi ani pentru a scrie aceasta carte. Cartea a fost tradusa in limba engleza de catre Domnul Xiong Yuan, Lector la Scoala de Studii Internationale din cadrul Colegiului Economic din Zhejiang. Cultura gastronomica, obiceiurile alimentare, tehnicile culinare, ca si standardele cantitative prescrise in aceasta carte au fost stabilite de catre Dl. Yang Liu, Presedinte al Asociatiei Mondiale a Gastronomiei Chineze, si de catre Dl. He Yeke, Secretar General al Asociatiei Industriei Alimentare din Provincia Zhejiang, in urma unor atente dezbateri profesionale.

 

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri intre 8.00 - 16.00

0745 200 357 vanzari@editurauniversitara.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!