Prezenta lucrare reprezinta o contributie la demersurile de imbunatatire si eficientizare a mecanismelor de protectie a consumatorului, mai ales prin cresterea nivelului de cunoastere si aplicare a legislatiei specifice.
Prima parte a cartii analizeaza cadrul general care constituie dreptul protectiei consumatorilor, iar cea de-a doua se concentreaza pe un domeniu de maxim interes si cu un impact major in viata cetateanului, si anume domeniul produselor alimentare si agricole, precum si pe cel al unor servicii care presupun utilizarea unor astfel de produse ori care interactioneaza cu acest sector economic.
Deopotriva, cartea de fata isi propune sa constituie un sprijin real si pentru toti cei care studiaza sau lucreaza in domeniul agriculturii, industriei alimentare, serviciilor publice etc. si care doresc sa ajunga la un nivel mai ridicat de intelegere a drepturilor consumatorilor.
Informatii conformitate produs
Este doctor in drept si avocat coordonator in cadrul Societatii civile de avocati Dumitru si Asociatii, Baroul Bucuresti. De asemenea, isi desfasoara activitatea profesionala si in calitate de cadru didactic universitar, practician in insolventa si mediator
Studii:
- Doctor in Stiinte juridice;
- Master in Fiscalitate si politici financiare;
- Master in Drept social european;
- Studii postuniversitare de pedagogie: Academia de Studii Economice-Departamentul pentru Pregatirea Personalului Didactic;
- Studii postuniversitare de Drept romano-francez al afacerilor: Institutul romano-francez de drept al afacerilor ,,Nicolae Titulescu - Henri Capitant", Université de droit des Affaires Franco-Roumain: Université de Paris I Panthéon-Sorbonne si Universitatea Bucuresti, in cooperare;
- Licenta in stiinte juridice: Universitatea din Bucuresti.
Prezenta lucrare reprezinta o contributie la demersurile de imbunatatire si eficientizare a mecanismelor de protectie a consumatorului, mai ales prin cresterea nivelului de cunoastere si aplicare a legislatiei specifice.
Prima parte a cartii analizeaza cadrul general care constituie dreptul protectiei consumatorilor, iar cea de-a doua se concentreaza pe un domeniu de maxim interes si cu un impact major in viata cetateanului, si anume domeniul produselor alimentare si agricole, precum si pe cel al unor servicii care presupun utilizarea unor astfel de produse ori care interactioneaza cu acest sector economic.
Deopotriva, cartea de fata isi propune sa constituie un sprijin real si pentru toti cei care studiaza sau lucreaza in domeniul agriculturii, industriei alimentare, serviciilor publice etc. si care doresc sa ajunga la un nivel mai ridicat de intelegere a drepturilor consumatorilor.