Urmarire comenzi Persoane fizice / Vanzari: 0745 200 718 / 0745 200 357 /// Comenzi Persoane juridice: 0721 722 783

Editura Pro Universitaria Studiul contaminantilor microbiologici si siguranta alimentelor de origine animala - Geronimo Raducu Branescu

-15%
56,00 Lei 47,60 Lei

Editura: Pro Universitaria

Autor: Geronimo Raducu Branescu

Pagini: 238

Anul publicării: 2022

ISBN: 978-606-26-1528-4

In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 9786062615284 Ai nevoie de ajutor? 0745 200 718 / 0745 200 357
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Download (1)
  • Autori
  • Cuvant inainte
  • Unde se gaseste
  • Review-uri (0)
Lucrarea se adreseaza profesionistilor implicati atat in zonele de productie precum si celor ce desfasoara activitati de verificare si control al alimentelor, pastrand insa in egala masura si caracterul informal specializat, dedicat cititorului interesat de cunoasterea riscului microbiologic asociat alimentelor, domeniu ce genereaza un interes tot mai larg la nivelul consumatorului.

Competitia alimentara a omului nu se desfasoara numai la nivel macro ci si micro, astfel incat efectele agresiunii microbiologice asupra alimentelor pot deveni devastatoare atat sub aspect cantitativ cat si calitativ. In acest context studiul contaminantilor microbiologici coroborat cu impactul generat de acestia asupra sigurantei alimentare este unul de maxima actualitate.
  • Studiul contaminantilor microbiologici si siguranta alimentelor de origine animala - Geronimo Raducu Branescu

    Descarca
Este medic veterinar la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti. A absolvit Facultatea de Medicina Veterinara Bucuresti. Totodata, este membru in colectivele redactionale ale unor periodice de prestigiu profesional din tara si strainatate, ale unor colective editoriale internationale/europene, este membru in organizatii si asociatii nationale, internationale/europene profesionale.
Specializari: Controlul bolilor veziculoase – real time training course on FMD, FAO, Nakuru, Kenya; Curs de specializare in procedura de investigare a toxiinfectiilor alimentare Lisabona; Curs de control al importurilor alimentelor si furajelor de origine non-animala Genoa; Curs de control al aditivilor alimentari si de utilizare a acestora in productie Lisabona; Curs de igiena alimentara si controlul pestelui si produselor din peste Hirtshals si Aalborg, Danemarca; Curs de specializare in principiile si auditul tehnic al HACCP Stratford-Upon-Avon, U.K.; Curs de management al calitatii produselor si serviciilor Bruxelles – B.E.U.C. (Biroul European Al Uniunii Consumatorilor); Curs de expertiza in domeniul sigurantei alimentelor Bruxelles © Uniunea Europeana; Controlul organismelor modificate genetic Dublin; Curs de siguranta alimentelor in spatiul comunitar Bruxelles; Controlul alimentelor in unitati de procesare a carnii Dusseldorf; Transplant de embrion la iapa Dammartin-Sur-Meuse – Franta.
Lucrari publicate, autor si coautor: Ghidul columbofilului; Aspecte practice ale implementarii legislatiei din domeniul sigurantei alimentelor in unitatile producatoare; Corelatii intre nivelul sanitar al factorilor de mediu si nivelul sanitar al pestelui de apa dulce destinat consumului public; Implicarea tehnologica necesara aplicarii corespunzatoare a Directivei 92/116 in conditiile abatoarelor de pasari din Romania, Evaluarea si comunicarea riscului de contaminare microbiologica in alimente etc.

Lucrarea se adreseaza profesionistilor implicati atat in zonele de productie precum si celor ce desfasoara activitati de verificare si control al alimentelor, pastrand insa in egala masura si caracterul informal specializat, dedicat cititorului interesat de cunoasterea riscului microbiologic asociat alimentelor, domeniu ce genereaza un interes tot mai larg la nivelul consumatorului.

Competitia alimentara a omului nu se desfasoara numai la nivel macro ci si micro, astfel incat efectele agresiunii microbiologice asupra alimentelor pot deveni devastatoare atat sub aspect cantitativ cat si calitativ. In acest context studiul contaminantilor microbiologici coroborat cu impactul generat de acestia asupra sigurantei alimentare este unul de maxima actualitate.

 

www.editurauniversitara.ro

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri intre 8.00 - 16.00

0745 200 718 0745 200 357 comenzi@editurauniversitara.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!