Propuneri manuscrise: info@editurauniversitara.ro:  0745 204 115     

Urmarire comenzi Persoane fizice / Vanzari: 0745 200 718 / 0745 200 357 / Comenzi Persoane juridice: 0721 722 783     

Editura Curtea Veche Ospitalitate fara limite. Cum sa intreci asteptarile clientilor - Will Guidara

-15%
75,00 Lei 63,75 Lei

Editura: Curtea Veche

Autor: Will Guidara

Pagini: 336

Anul publicării: 2024

ISBN: 978-606-44-1729-9

In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 9786064417299 Ai nevoie de ajutor? 0745 200 718 / 0745 200 357
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Download (1)
  • Autori
  • Review-uri (0)
Legendarul restaurant Eleven Madison Park era o braserie de doua stele aflata intr-o situatie delicata cand Will Guidara a preluat carma. Unsprezece ani mai tarziu, avea deja patru stele din partea publicatiei The New York Times, trei stele Michelin si fusese numit cel mai bun restaurant din lume.

Cum a fost posibil? Angajatii restaurantului au depasit cu mult asteptarile clientilor: la un moment dat au umplut sala de mese cu nisip, cocktailuri mai tai si sezlonguri pentru a consola un cuplu dupa o vacanta anulata, altadata i-au facut o surpriza unei familii care nu vazuse niciodata zapada – le-au oferit o plimbare cu sania in Central Park. Cultura care pune pe primul loc ospitalitatea – sa-i faci pe oameni sa se simta cu adevarat bineveniti – a functionat datorita concentrarii atat asupra clientilor, cat si asupra propriei echipe.

Aceasta carte cu lectii despre servicii si leadership pune pe piedestal singurul principiu care nu o sa se demodeze niciodata: dorinta fireasca de a fi apreciat. Introducandu-ne in culisele fine dining-ului, Guidara ne arata cum sa descoperim magia in ceea ce facem – pentru noi insine, pentru oamenii cu care lucram si pentru cei pe care ii servim.
  • Ospitalitate fara limite. Cum sa intreci asteptarile clientilor - Will Guidara

    Descarca
Will Guidara este fondatorul companiei de ospitalitate Thank You, care promoveaza localuri de renume international si ajuta lideri din diferite industrii sa isi imbunatateasca abordarea serviciilor pentru clienti. A detinut restaurantele Eleven Madison Park si NoMad, care au primit trei stele, respectiv o stea Michelin. Este cofondatorul congresului anual dedicat ospitalitatii Welcome Conference. Este coautor a patru carti de bucate, a fost inclus in topul Crain’s New York Business (40 Under 40) si a primit Innovator Award din partea publicatiei The Wall Street Journal. Guidara nu si‑a dorit niciodata sa lucreze intr‑o atmosfera formala si a avut intotdeauna impresia ca din fine dining lipseste apropierea umana. Ii place sa stabileasca legaturi cu oamenii si crede ca este important ca sala de mese sa comunice neincetat cu bucataria. Prin transformarea unei mese intr‑o experienta, Guidara vrea sa creeze magie. Locuieste in Hudson Valley impreuna cu sotia sa, Christina, si fiica lor, Frankie.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri intre 8.00 - 16.00

0745 200 718 0745 200 357 vanzari@editurauniversitara.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!