Propuneri manuscrise: [email protected]:  0745 204 115     

Urmărire comenzi Persoane fizice / Vânzări: 0745 200 357 / Comenzi Persoane juridice: 0721 722 783     

Editura Paideia Feluri din carne gatite romaneste - Radu Anton Roman

Editura Paideia
-5%
15,00 Lei 14,25 Lei

Editura: Paideia

Autor: Radu Anton Roman

Pagini: 144

Anul publicării: 2017

ISBN: 978-606-748-197-6

În stoc
Cod Produs: 9786067481976 Ai nevoie de ajutor? 021 315 32 47 / 0745 200 357
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Cuvânt înainte
  • Review-uri (0)
Despre bogatia bucatariei romanesti s-a scris si se va scrie incontinuu. Cartea pe care v-o prezentam reprezinta o selectie din bogata colectie a lui Radu Anton Roman a celor mai cunoscute bucate romanesti preparate cu predilectie din carne.

Sa nu va inchipuiti ca este o simpla carte de bucate, cum gresit pot intelege unii,ea este o carte care va va vraji prin povestire, stil, haz de care autorul face exces.

Chiar daca le-ai preparat esti tentat sa le mai faci asa cum te indeamna Radu Anton Roman, iar de nu ai habar de „ciorba de raci”, de „zupa de chimen”

vei vrea sa le incerci. Pofta buna!
Informatii conformitate produs
Cartea pe care v-o prezentam reprezinta o selectie din bogata colectie a lui Radu Anton Roman a celor mai cunoscute bucate romanesti preparate cu predilectie din carne.

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri intre 8.00 - 16.00

021 315 32 47 0745 200 357 vanzari@editurauniversitara.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!