Propuneri manuscrise: [email protected]:  0745 204 115     

Urmărire comenzi Persoane fizice / Vânzări: 0745 200 357 / Comenzi Persoane juridice: 0721 722 783     

Editura M.A.S.T. Fabricarea vinului si a berii de-a lungul intregului an. Din fructe si plante de sezon - Roy Ekins

Editura M.A.S.T.
-5%
29,00 Lei 27,55 Lei

Editura: M.A.S.T.

Autor: Roy Ekins

Pagini: 144

Anul publicării: 2025

ISBN: 978-606-649-184-6

În stoc
Cod Produs: 9786066491846 Ai nevoie de ajutor? 0745 200 357
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Fabricarea vinului si a berii de-a lungul intregului an din fructe si plante de sezon

Invatati sa preparati atat bere cat si vin, cu acest ghid, pe tot parcursul anului
 
Cu cele 75 de retete usor de urmat pentru vinuri seci si dulci, beri, bere lager, lichioruri si vinuri alcoolizate, cartea Fabricarea vinului si a berii, scrisa de cunoscutul autor cu autoritate recunoscuta in domeniul prepararii berii, Roy Ekins, va ofera o prezentare generala, sezon cu sezon, a momentului in care ingredientele sunt disponibile, astfel incat sa puteti prepara vinuri si beri care sa se potriveasca tuturor gusturilor.
 
Fabricarea vinului si a berii ofera o prezentare generala a principiilor de baza ale prepararii berii, inclusiv alegerea, utilizarea si ingrijirea echipamentelor. Cartea include anexe despre masurarea continutului de aciditate, amestecarea lichiorurilor, masurarea densitatii, masurarea continutului de zahar si a potentialului de alcool, precum si o lista de verificare a denumirilor comune si stiintifice ale plantelor de evitat la prepararea berii, din cauza toxicitatii lor.
Informatii conformitate produs
Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri intre 8.00 - 16.00

0745 200 357 vanzari@editurauniversitara.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!