Propuneri manuscrise: info@editurauniversitara.ro:  0745 204 115     

Urmărire comenzi Persoane fizice / Vânzări: 0745 200 718 / 0745 200 357 / Comenzi Persoane juridice: 0721 722 783     

Editura Paideia Bucate foarte romanesti. Editie bilingva romana-engleza - Radu Anton Roman

Editura Paideia
-5%
42,00 Lei 39,90 Lei

Editura: Paideia

Autor: Radu Anton Roman

Pagini: 210

Anul publicării: 2014

ISBN: 978-973-596-954-7

În stoc
Cod Produs: 9789735969547 Ai nevoie de ajutor? 0745 200 718 / 0745 200 357
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Autori
  • Review-uri (0)
Toate bunatatile strabunicii zac in caiete prafuite de retete, abandonate. Ca sa nu mai spun, cu jale mare, ca marea bucatarie taraneasca din Romania e inca nedescoperita! In aproape doua sute de ani de existenta moderna, s-au reusit (cu eforturi si sacrificii incredibil de inutile uneori) toate importurile culinare posibile, dar nimeni n-a incercat sa afle ce era mai la indemana: cat de bine, de spectaculos si de divers mancam noi, romanii, de doua milenii. De fapt, intreaga Romanie e inca o tara ne-descoperita (nu numai gastronomic), iar bucataria romaneasca a ramas, datorita nepasarii si ignorantei vechi de doua sute de ani, extrem de reginalizata, insulara, aproape inaccesibila. (Radu Anton Roman)
Informatii conformitate produs
Radu Anton Roman a fost un jurnalist, scriitor si realizator TV, cunoscut mai ales pentru emisiunile pe teme culinare. 

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri intre 8.00 - 16.00

0745 200 718 0745 200 357 vanzari@editurauniversitara.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!