Propuneri manuscrise: [email protected]:  0745 204 115     

Urmărire comenzi Persoane fizice / Vânzări: 0745 200 357 / Comenzi Persoane juridice: 0721 722 783     

Editura Paideia Bucatarie romaneasca de sarbatoare si ceremonial - Radu Anton Roman

Editura Paideia
-5%
15,00 Lei 14,25 Lei

Editura: Paideia

Autor: Radu Anton Roman

Pagini: 144

Anul publicării: 2017

ISBN: 978-606-748-195-2

În stoc
Cod Produs: 9786067481952 Ai nevoie de ajutor? 021 315 32 47 / 0745 200 357
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Cuvânt înainte
  • Review-uri (0)
Marile sarbatori de peste an, Craciunul si Pastele, precum si cele personale din viata fiecaruia - nunta, botezul - reprezinta momentul crucial din timpul anului calendaristic, moment de luminare si impacare sufleteasca,dar si de reunire in jurul bogatelor mese traditionale.

In efervescenta sa creatoare lirico-sentimentala, Radu Anton Roman nu a omis nimic din specificitatea acestor momente. De la obiceiuri, magia prepararii si savurarii preparatelor facute cu sarg, daruire si multa truda, totul miroase si imbie la bunavoie si bucurie de viata. Se readuc in memorie ritualurile de purificare,dansurile stravechi, sacrificiile precrestine,prin citate din marii antropologi, folcloristi romani.
Informatii conformitate produs
In efervescenta sa creatoare lirico-sentimentala, Radu Anton Roman nu a omis nimic din specificitatea acestor momente. De la obiceiuri, magia prepararii si savurarii preparatelor facute cu sarg, daruire si multa truda, totul miroase si imbie la bunavoie si bucurie de viata.

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri intre 8.00 - 16.00

021 315 32 47 0745 200 357 vanzari@editurauniversitara.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!