Propuneri manuscrise: info@editurauniversitara.ro:  0745 204 115     

Urmarire comenzi Persoane fizice / Vanzari: 0745 200 718 / 0745 200 357 / Comenzi Persoane juridice: 0721 722 783     

Editura Universitara Sisteme integrate informatice pentru management

ISBN: 978-606-591-106-2

Anul publicării: 2011

Editia: I

Pagini: 211

Editura: Editura Universitara

Autor: Cezar Botezatu, Cornelia Paulina Botezatu, George Carutasu, Sorin Cristian Ionescu, Alin Cristian Joita

Cod Produs: 9786065911062 Ai nevoie de ajutor? 0745 200 718 / 0745 200 357
 • Descriere
 • Unde se gaseste
 • Autori
 • Review-uri (0)

Sistemul integrat de management se poate aplica la nivelul organizatiilor din diferite domenii de activitate, indiferent de marimea si complexitatea lor, care doresc sa demonstreze abilitatile de a furniza, cu consecventa, produse (servicii) de calitate, precum si celor care doresc sa isi imbunatateasca performantele si competitivitatea pe piata nationala si internationala. Implementarea sistemului reduce costurile privind imple­mentarea si certificarea sistemelor de management conform standardelor ISO, asigura o imagine de ansamblu asupra managementului organizatiei, permite planificarea coerenta a activitatilor organizatiei prin luarea in considerare, in mod corelat, a aspectelor privind calitatea, mediul, sanatatea si securitatea in munca, optimizeaza procesul decizional si consumul de resurse utilizate.   

Lucrarea prezinta rezultatele proiectului ”Dezvoltarea si implemen­tarea sistemelor integrate de management” realizat in perioada 2007-2010, realizat intr-un parteneriat intre sapte institutii interesate de aceasta problema, care a desemnat o echipa de specialisti ce au rezultate semnificative in domeniu si care isi a fundamentato teorie asupra sistemelor integrate de management, prin proiectarea si realizarea elementelor componente ale sistemului integrat (procedurile), a definit o metodologie prin care astfel de sisteme sa fie implementate si utilizate in intreprinderile de productie, de servicii, dar si in institutiile publice si a realizat un sistem suport de decizie destinat asistarii implementarii sistemelor integrate de management.

Capitolul 1 – Sisteme integrate de management (Autor: prof.univ.dr. Sorin Cristian Ionescu), cuprinde evolutia sistemelor de management, cerinte privind implementarea sistemelor integrate de management, procese comune in subsistemele manageriale, realizarea sistemului de management integrat la nivel de firma si prezentarea proiectului DI-SIM ca si studiu de caz.

In Capitolul 2 – Noi forme de intreprinderi si management specific (Autor: conf.univ.dr. Cezar Botezatu) a fost sintetizata evolutia conceptuala a organizatiilor virtuale, elementele de management specifice formarii organizatiilor virtuale, precum si o serie de tehnologii si sisteme informatice pentru managementul organizatiilor virtuale.

Capitolul 3 – Cele mai bune practici privind proiectarea si realizarea sistemelor informatice (Autori: prof.univ.dr. Cornelia Pauina Botezatu) trateaza metodele de realizare ale sistemelor informatice.

In capitolele urmatoare sunt prezentate rezultatele obtinute privind realizarea sistemului suport de decizie pentru implementarea sistemului integrat de management.

Capitolul 4 – Cerinte privind realizarea sistemului suport de decizie Sistemul informational al intreprinderii (Autor: conf.univ.dr. George Carutasu) cuprinde consideratiile generale privind caietul de sarcini al sistemului suport de decizie si al site-ului proiectului.

In Capitolul 5 – Proiect tehnic pentru realizarea site-ului DI-SIM si a componentei SSD (Autori: conf.univ.dr. George Carutasu si as.drd. Alin Cristian Joita) sunt detaliate etapele de proiectare, testare si implementare pentru site si componenta SSD destinata implementarii sistemului integrat de management.

Lucrarea este destinata studentilor la studii universitare de masterat Informatica Economica si Sisteme Informatice Manageriale ale Facultatii de de Informatica Manageriala, ale Universitatii Romano-Americane dar si tuturor acelora care doresc sa aprofundeze domeniul sistemelor suport de decizie destinate implementarii sistemelor integrate de management.

 

 • Anticariat online
 • SC Atlas Group Distribution SRL– Bucuresti

 • SC Astro Impex SRL- Bucuresti

 • SC Nicol Cart SRL – Bucuresti

 • SC Larry Cart SRL – Bucuresti

 • SC Rolcris Impex SRL – Bucuresti

 • SC Stand Agentie Difuzare Carte – Bucuresti

 • SC Vox 2000 Com SRL – Bucuresti

 • SC Maricom 94 SRL – Bucuresti

 • SC Mario Fair Play Impex SRL – Bucuresti

George Carutasu
Cezar Botezatu
Cornelia Paulina Botezatu
Sorin Cristian Ionescu
Alin Cristian Joita

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri intre 8.00 - 16.00

0745 200 718 0745 200 357 vanzari@editurauniversitara.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!