Un ghid personal care te va ajuta sa ai relatii mai fericite si mai implinite
Relatiile puternice, bazate pe iubire, sunt cel mai important lucru in viata, iar unii oameni se pricep de minune sa le construiasca si sa le mentina asa. Ei isi gasesc un partener care ii face fericiti si stiu, in mod instinctiv, cum sa procedeze in momentele dificile, mentinand flacara pasiunii aprinsa si implinirea in cuplu. Astfel de persoane trec cu succes testul timpului, iar reusita lor nu pare ca se datoreaza vreunui efort considerabil pe care l-au facut.
Este ceva ce stiu acesti oameni, iar noi nu? Exista vreun secret pe care l-am putea afla si noi si de care ar fi posibil sa beneficiem cu totii? Raspunsul este categoric DA! Aceste persoane cunosc regulile iubirii – niste principii calauzitoare care te pot ajuta sa formezi relatii puternice, trainice si care iti vor fi de folos atunci cand lucrurile nu vor merge asa cum ti-ai dorit.
Lucrarea de fata include si o sectiune-bonus, ce cuprinde zece reguli utile in cazul unei despartiri de partener. Acestea te vor invata cum sa faci fata unei separari nefericite fara sa ajungi sa-ti pierzi busola.
CONSTRUIESTE-TI O VIATA PLINA DE RELATII FRUMOASE, ARMONIOASE SI IMPLINITE. ASTFEL, ATAT TU, CAT SI TOTI CEI DIN JURUL TAU VETI SIMTI IMEDIAT BENEFICIILE LOR.
Informatii conformitate produs