Propuneri manuscrise: info@editurauniversitara.ro:  0745 204 115     

Urmarire comenzi Persoane fizice / Vanzari: 0745 200 718 / 0745 200 357 / Comenzi Persoane juridice: 0721 722 783     

Editura Paideia Feluri din carne gatite romaneste - Radu Anton Roman

-15%
15,00 Lei 12,75 Lei

Editura: Paideia

Autor: Radu Anton Roman

Pagini: 144

Anul publicării: 2017

ISBN: 978-606-748-197-6

In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 9786067481976 Ai nevoie de ajutor? 0745 200 718 / 0745 200 357
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Cuvant inainte
  • Review-uri (0)
Despre bogatia bucatariei romanesti s-a scris si se va scrie incontinuu. Cartea pe care v-o prezentam reprezinta o selectie din bogata colectie a lui Radu Anton Roman a celor mai cunoscute bucate romanesti preparate cu predilectie din carne.

Sa nu va inchipuiti ca este o simpla carte de bucate, cum gresit pot intelege unii,ea este o carte care va va vraji prin povestire, stil, haz de care autorul face exces.

Chiar daca le-ai preparat esti tentat sa le mai faci asa cum te indeamna Radu Anton Roman, iar de nu ai habar de „ciorba de raci”, de „zupa de chimen”

vei vrea sa le incerci. Pofta buna!
Cartea pe care v-o prezentam reprezinta o selectie din bogata colectie a lui Radu Anton Roman a celor mai cunoscute bucate romanesti preparate cu predilectie din carne.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri intre 8.00 - 16.00

0745 200 718 0745 200 357 comenzi@editurauniversitara.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!