Mancaruri alese, descrise cu rafinament, care ne fac postul mai usor, o cultura a verdeturilor din toate colturile Romaniei, de la casele mai sarace, la stanile Marginimii Sibiului, la casele invelite cu stuf din Delta.
Toata bogatia efervescenta a primaverii si a verii o gasiti in bucatele cu sarg alese de Radu Anton Roman.
Nu ai auzit de „papusi de dragavei”, de „topasa”, de „ zara moata”, ai ocazia sa le incerci, rasfoind aceasta carte.
Mancaruri alese, descrise cu rafinament, care ne fac postul mai usor, o cultura a verdeturilor din toate colturile Romaniei, de la casele mai sarace, la stanile Marginimii Sibiului, la casele invelite cu stuf din Delta.
Toata bogatia efervescenta a primaverii si a verii o gasiti in bucatele cu sarg alese de Radu Anton Roman.
Nu ai auzit de „papusi de dragavei”, de „topasa”, de „ zara moata”, ai ocazia sa le incerci, rasfoind aceasta carte.
www.editurauniversitara.ro