Propuneri manuscrise: info@editurauniversitara.ro:  0745 204 115     

Urmarire comenzi Persoane fizice / Vanzari: 0745 200 718 / 0745 200 357 / Comenzi Persoane juridice: 0721 722 783     

Editura Paideia Bucatarie romaneasca de sarbatoare si ceremonial - Radu Anton Roman

-15%
15,00 Lei 12,75 Lei

Editura: Paideia

Autor: Radu Anton Roman

Pagini: 144

Anul publicării: 2017

ISBN: 978-606-748-195-2

Stoc epuizat
Cod Produs: 9786067481952 Ai nevoie de ajutor? 0745 200 718 / 0745 200 357
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Cuvant inainte
  • Review-uri (0)
Marile sarbatori de peste an, Craciunul si Pastele, precum si cele personale din viata fiecaruia - nunta, botezul - reprezinta momentul crucial din timpul anului calendaristic, moment de luminare si impacare sufleteasca,dar si de reunire in jurul bogatelor mese traditionale.

In efervescenta sa creatoare lirico-sentimentala, Radu Anton Roman nu a omis nimic din specificitatea acestor momente. De la obiceiuri, magia prepararii si savurarii preparatelor facute cu sarg, daruire si multa truda, totul miroase si imbie la bunavoie si bucurie de viata. Se readuc in memorie ritualurile de purificare,dansurile stravechi, sacrificiile precrestine,prin citate din marii antropologi, folcloristi romani.
In efervescenta sa creatoare lirico-sentimentala, Radu Anton Roman nu a omis nimic din specificitatea acestor momente. De la obiceiuri, magia prepararii si savurarii preparatelor facute cu sarg, daruire si multa truda, totul miroase si imbie la bunavoie si bucurie de viata.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri intre 8.00 - 16.00

0745 200 718 0745 200 357 comenzi@editurauniversitara.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!