Propuneri manuscrise: info@editurauniversitara.ro:  0745 204 115     

Urmărire comenzi Persoane fizice / Vânzări: 0745 200 718 / 0745 200 357 / Comenzi Persoane juridice: 0721 722 783     

Editura Național Bucatarie. Retetar general. Editia a X-a - D.D. Chiriac

Editura Național
-15%
98,00 Lei 83,30 Lei

Editura: Național

Autor: D.D. Chiriac

Ediția: a 10-a

Pagini: 904

Anul publicării: 2008

ISBN: 978-973-659-097-6

În stoc
Cod Produs: 9789736590976 Ai nevoie de ajutor? 0745 200 718 / 0745 200 357
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Download (1)
  • Review-uri (0)
Aceasta culegere de retete este inspirata din bucataria traditionala romaneasca, dar cuprinde si retete specifice bucatariei internationale.

Cartea este structurata in noua capitole, corespunzatoare diferitelor grupe de semipreparate si preparate culinare, si contine, de asemenea, principalele metode moderne de preparare culinara pentru obtinerea factorilor nutritivi continuti de materiile prime, precum si metodologia de determinare a valorii calorice si nutritive a preparatelor culinare, usor accesibile fiecarei persoane interesate.

In pas cu cerintele gastronomice, aceasta culegere - care contine circa 1500 de retetare - este destinata sa contribuie la promovarea unui consum sporit de legume, in concordanta cu principiile echilibrate nutritional, precum si la diversificarea sortimentului in acest sector.

Incheiem cu speranta ca fiecare cititor, gurmand sau nu, va descoperi in prezenta lucrare atat informatii utile, cat si retete culinare de mare interes.
Informatii conformitate produs
  • Bucatarie. Retetar general. Editia a X-a - D.D. Chiriac

    Descarcă
Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri intre 8.00 - 16.00

0745 200 718 0745 200 357 vanzari@editurauniversitara.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!