Propuneri manuscrise: info@editurauniversitara.ro:  0745 204 115     

Urmarire comenzi Persoane fizice / Vanzari: 0745 200 718 / 0745 200 357 / Comenzi Persoane juridice: 0721 722 783     

Editura Publica Gust. Autobiografia mea culinara - Stanley Tucci

-5%
49,00 Lei 46,55 Lei

Editura: Publica

Autor: Stanley Tucci

Pagini: 272

Anul publicării: 2022

ISBN: 978-606-722-521-1

Stoc limitat
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 9786067225211 Ai nevoie de ajutor? 0745 200 718 / 0745 200 357
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Autori
  • Cuvant inainte
  • Unde se gaseste
  • Review-uri (0)
STANLEY TUCCI a crescut intr-o familie de italieni americani care petrecea fiecare seara in jurul mesei din bucatarie. Magia acelor cine a fost impartasita in The Tucci Cookbook si The Tucci Table, iar acum, cititorul este purtat dincolo de retetele savuroase ale acestei familii, spre povestile captivante din spatele lor.

Gust este o meditatie asupra intersectiei dintre mancare si viata, plina de anecdote despre copilaria lui Tucci, petrecuta in Westchester, New York. Povesteste si despre pregatirea si filmarea peliculelor cu subiecte de gastronomie Big Night si Julie & Julia, despre cum s-a indragostit in timpul unei cine si despre cum a gatit impreuna cu sotia lui pentru o multime de copii.

Aceasta calatorie gastronomica prin vremuri bune si vitrege, delicatese si mancaruri arse este delicioasa si emotionanta pana la ultima imbucatura. Scrisa cu umorul sec caracteristic lui Stanley, Gust este pentru fanii lui Bill Buford, Gabrielle Hamilton si Ruth Reichl si pentru oricine cunoaste puterea mancarurilor gatite acasa.

Stanley Tucci, un actor faimos, dar si un impatimit al gastronomiei, ne ofera povestea intima si incantatoare a vietii lui din bucatarie si din afara ei.

Prin mancare si prin scenele din viata de familie, Stanley Tucci ne impartaseste atat istoria sa personala cat si pasiunea cu care gusta din toate. Cu povesti despre sendvisuri cu unt de arahide, dar si despre homari din Maine, cu reteta proprie pentru un cocktail Negroni perfect, dar si cu reteta de cartofi la cuptor a sotiei sale, Tucci te invita la masa lui. Accepta invitatia daca poftesti la mancare, cocktailuri, barfa si glume. Dar nu cumva sa indraznesti sa rupi spaghetele. — Chef Yotam Ottolenghi

Un succes instantaneu, cartea lui Stanley Tucci este la fel de imbietoare, de simpla si de incredibil de delicioasa precum cea mai buna mancare italiana. Ia-o cu tine inainte de culcare si vei adormi visand ca esti in Italia. Sau ia-o cu tine in bucatarie si te vei trezi folosind-o la fel de des ca pe o tigaie sau ca pe un cutit de curatat legume. — Stephen Fry, actor

Relatia noastra cu focul si cu mancarea ne-a format ca fiinte umane, ea ne leaga, intr-un fel unic, de noi insine, de cei pe care ii iubim si de aceasta frumoasa planeta pe care traim. Este o poveste incantatoare, spusa de un om minunat prin prisma amintirilor sale culinare. Este deopotriva molipsitoare si delicioasa, comica si profunda. Si nu o mai lasi din mana decat pentru a te duce la bucatarie si a incerca retetele ei. — Chef Heston Blumenthal

New York Times Bestseller
Cele mai bune carti ale anului 2021, NPR
Cele mai bune carti ale anului 2021, The Washington Post
STANLEY TUCCI s-a nascut in 1960 in New York si este scriitor, producator, actor si regizor.

A jucat in 12 piese pe Broadway si nu numai, in peste 70 de filme — printre care Diavolul se imbraca de la Prada, Julie & Julia si Jocurile foamei — si a aparut in nenumarate emisiuni TV. A regizat 5 filme, a fost nominalizat la un premiu Oscar, la un premiu Tony si la un premiu Grammy pentru cel mai bun album vorbit. A castigat doua premii Golden Globe si patru premii Emmy, cel mai recent fiind cel din 2021 pentru seria de emisiuni culinare Stanley Tucci: Searching for Italy.

STANLEY TUCCI a crescut intr-o familie de italieni americani care petrecea fiecare seara in jurul mesei din bucatarie. Magia acelor cine a fost impartasita in The Tucci Cookbook si The Tucci Table, iar acum, cititorul este purtat dincolo de retetele savuroase ale acestei familii, spre povestile captivante din spatele lor.

Gust este o meditatie asupra intersectiei dintre mancare si viata, plina de anecdote despre copilaria lui Tucci, petrecuta in Westchester, New York. Povesteste si despre pregatirea si filmarea peliculelor cu subiecte de gastronomie Big Night si Julie & Julia, despre cum s-a indragostit in timpul unei cine si despre cum a gatit impreuna cu sotia lui pentru o multime de copii.

Aceasta calatorie gastronomica prin vremuri bune si vitrege, delicatese si mancaruri arse este delicioasa si emotionanta pana la ultima imbucatura. Scrisa cu umorul sec caracteristic lui Stanley, Gust este pentru fanii lui Bill Buford, Gabrielle Hamilton si Ruth Reichl si pentru oricine cunoaste puterea mancarurilor gatite acasa.

Stanley Tucci, un actor faimos, dar si un impatimit al gastronomiei, ne ofera povestea intima si incantatoare a vietii lui din bucatarie si din afara ei.

Prin mancare si prin scenele din viata de familie, Stanley Tucci ne impartaseste atat istoria sa personala cat si pasiunea cu care gusta din toate. Cu povesti despre sendvisuri cu unt de arahide, dar si despre homari din Maine, cu reteta proprie pentru un cocktail Negroni perfect, dar si cu reteta de cartofi la cuptor a sotiei sale, Tucci te invita la masa lui. Accepta invitatia daca poftesti la mancare, cocktailuri, barfa si glume. Dar nu cumva sa indraznesti sa rupi spaghetele. — Chef Yotam Ottolenghi

Un succes instantaneu, cartea lui Stanley Tucci este la fel de imbietoare, de simpla si de incredibil de delicioasa precum cea mai buna mancare italiana. Ia-o cu tine inainte de culcare si vei adormi visand ca esti in Italia. Sau ia-o cu tine in bucatarie si te vei trezi folosind-o la fel de des ca pe o tigaie sau ca pe un cutit de curatat legume. — Stephen Fry, actor

Relatia noastra cu focul si cu mancarea ne-a format ca fiinte umane, ea ne leaga, intr-un fel unic, de noi insine, de cei pe care ii iubim si de aceasta frumoasa planeta pe care traim. Este o poveste incantatoare, spusa de un om minunat prin prisma amintirilor sale culinare. Este deopotriva molipsitoare si delicioasa, comica si profunda. Si nu o mai lasi din mana decat pentru a te duce la bucatarie si a incerca retetele ei. — Chef Heston Blumenthal

New York Times Bestseller
Cele mai bune carti ale anului 2021, NPR
Cele mai bune carti ale anului 2021, The Washington Post

 

www.editurauniversitara.ro

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri intre 8.00 - 16.00

0745 200 718 0745 200 357 vanzari@editurauniversitara.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!