Propuneri manuscrise: [email protected]:  0745 204 115     

Urmărire comenzi Persoane fizice / Vânzări: 0745 200 357 / Comenzi Persoane juridice: 0721 722 783     

Editura M.A.S.T. Conservarea prin uscare. Fructe, legume, plante medicinale si verdeturi, ciuperci si altele. Editia a III-a - Achim Samwald

Editura M.A.S.T.
-5%
25,37 Lei 24,10 Lei

Editura: M.A.S.T.

Autor: Achim Samwald

Ediția: a 3-a

Pagini: 124

Anul publicării: 2018

ISBN: 978-606-649-094-8

În stoc
Cod Produs: 9786066490948 Ai nevoie de ajutor? 0745 200 357
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conservape cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi. In carte veti gasi informatii pretioase despre diferitele tehnici de uscare, depozitare si prelucrare.
Informatii conformitate produs
Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri intre 8.00 - 16.00

0745 200 357 vanzari@editurauniversitara.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!