Propuneri manuscrise: info@editurauniversitara.ro:  0745 204 115     

Urmarire comenzi Persoane fizice / Vanzari: 0745 200 718 / 0745 200 357 / Comenzi Persoane juridice: 0721 722 783     

Editura Universitara Proiectul Hades - Lynn Sholes, Joe Moore

30,00 Lei

ISBN: 978-973-749-742-0

Anul publicării: 2010

Editia: I

Pagini: 430

Editura: Editura Universitara

Autor: Lynn Sholes, Joe Moore

Stoc epuizat
Cod Produs: 9789737497420 Ai nevoie de ajutor? 0745 200 718 / 0745 200 357
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Unde se gaseste
 • Autori
 • Review-uri (0)
Rezumat 
 
 
Proiectul Hades – o denumire elocventă pentru un proiect înspăimântător, pus la cale de Forţele Răului. După pierderea bătăliei pentru cucerirea Raiului, Lucifer şi îngerii rebeli au fost alungaţi din Paradis şi condamnaţi pentru eternitate la Lumea Întunericului. Dornic să se răzbune şi văzând că omul este vulnerabil şi poate fi ispitit, Lucifer-Satana inventează metode din ce în ce mai sofisticate de a împiedica sufletele oamenilor să intre în Împărăţia Cerurilor. El îşi adună o nouă armată, Armata Rubiniilor, formată din descendenţii Îngerilor Decăzuţi (Nephilini), care deţin importante funcţii politice, administrative, financiare, strategice, până la cel mai înalt nivel. Acestei Forţe a Răului i se opune o tânără ziaristă de la Sattelite News Network (SNN), Cotten Stone, specializată în antichităţi religioase, protagonista unei întregi serii pline de mistere, luptând pentru apărarea Binelui. Proiectul Hades nu este altceva decât o nouă încercare a Forţelor Răului de a prelua supremaţia asupra omenirii. El constă într-un plan diabolic de virusare a tuturor calculatoarelor, urmând să afecteze toate sistemele globale, de la cele bancare, de apărare, comunicaţiile, transporturile, utilităţile, până la reţelele energetice, ceea ce ar fi dus la o blocare completă a tuturor resurselor şi la crearea unui haos general, omenirea autodistrugându-se. La capătul unui drum foarte anevoios, labirintic, presărat cu crime, răpiri, urmăriri, Cotten Stone, ajutată de cardinalul John Tyler, istoric al Bibliei, preşedintele agenţiei Venatori – serviciul secret la Vaticanului -, reuşeşte să dejoace toate planurile Forţelor Răului, să găsească înainte de acestea un element enigmatic – thodiumul – absolut necesar pentru stocarea unei cantităţi uriaşe de informaţii în computerul cuantic, un supercomputer deosebit de important pentru viteza sa extraordinară de procesare a datelor şi puterea de încriptare, cu consecinţe nemaipomenite în domeniul siguranţei globale. De fapt, acest element nu ar fi altceva decât seva cristalizată secretată de Pomul Vieţii, din care Noe şi-a construit Arca, şi care s-ar păstra doar în suliţa cu care Iisus Hristos a fost împuns în piept atunci când se afla pe Cruce. Căutarea lui reprezintă un bun prilej de a trece în revistă unele dintre cele mai importante figuri ale creştinismului (Iosif din Arimathea, Constantin cel Mare ş.a.) şi ale unor influenţi oameni politici (Adolf Hitler, Himmler, Stalin), dornici să pună mâna pe această „Lance a Destinului” care ar fi conferit puteri extraordinare posesorului ei, acesta devenind stăpânul Destinului Lumii.
 
Remarci
 
• SNN Breaking News (Ştiri de ultimă oră): Anomalie la ceasul atomic ! Boulder, Colorado: O anomalie nemaiîntâlnită până acum. Institutul Naţional de standarde şi Tehnologie a raportat că ceasul atomic a avansat singur, într-un mod misterios, cu exact 666 de ani. Unele organizaţii sugerează că translaţia temporală are tonuri satanice sau biblice.
 
• „Oricare va fi acela care stăpâneşte Sfânta Lance, ţine în mâinile sale Destinul Lumii” !
 
• Forjată din Pomul Vieţii, folosită ca să împungă pieptul lui Christos la Crucificare şi luată pe rând în stăpânire de către cei mai puternici bărbaţi din istorie – Constantin cel Mare, Charlemagne, Adolf Hitler – „Lancea Destinului” este pe cale să fi folosită din nou. De data aceasta Forţele Răului trebuie să găsească antica relicvă pentru a lansa proiectul „Hades”. În cazul în care Cotten Stone nu-i va putea opri, duşmanii ei de moarte vor dezlănţui o anarhie globală fără precedent, care va culmina cu victoria finală a Fiului Zorilor, devenit stăpân al sufletului fiecărui bărbat, al fiecărei femei, al fiecărui copil de pe Pământ.
 
• « [“Proiectul Hades”] este un amestec bine înlănţuit de cunoştinţe privind creştinismul timpuriu şi înalta tehnologie. Nu vă faceţi planuri, că n-o veţi mai lăsa din mână ! »
 
Gregg Loomis, autorul romanului „The Gates of Hades” (Porţile lui Hades).
 
• „Un roman excepţional, un labirint întunecat plin de suspans, intrigi internaţionale şi orori apocaliptice”.
 
Douglas Preston, autorul romanelor „Codex-ul” şi „Cartea lui David”, declarate best-seller de către ziarul „New York Times”.
 • Anticariat online
 • SC Atlas Group Distribution SRL– Bucuresti

 • SC Astro Impex SRL- Bucuresti

 • SC Nicol Cart SRL – Bucuresti

 • SC Larry Cart SRL – Bucuresti

 • SC Rolcris Impex SRL – Bucuresti

 • SC Stand Agentie Difuzare Carte – Bucuresti

 • SC Vox 2000 Com SRL – Bucuresti

 • SC Maricom 94 SRL – Bucuresti

 • SC Mario Fair Play Impex SRL – Bucuresti

Lynn Sholes
Joe Moore

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri intre 8.00 - 16.00

0745 200 718 0745 200 357 comenzi@editurauniversitara.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!