Drept administrativ. Partea generala. Caiet de seminar

 • Autor:

 • Editura: Editura Universitară

  ISBN: 978-606-28-0456-5

  Doi: 10.5682/9786062804565

 • Anul publicării:

  Ediţia: I

  Pagini: 486

4515 RON

Disponibilitate: stoc epuizat

Acest produs nu este pe stoc momentan.Despre autor

Madalina-Elena Mihailescu

Este absolventa a Facultatii de Drept si a celei de Stiinte Administrative, Politice si ale Comunicarii (specializarea Jurnalism) din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca. Autoarea este doctor in drept din anul 2011 (Universitatea Bucuresti), lector universitar doctor la Facultatea de Stiinte Juridice, Sociale si Politice din cadrul Universitatii “Dunarea de Jos”, Galati (2011-prezent) si avocat definitiv specializat in materie de contencios administrativ, drept civil si contraventional (2007 - prezent), avand o experienta de 12 ani atat in sfera practicii, cat si a activitatii de predare, aceasta din urma incepand inca din anul 2004. Din anul 2012, este titular al cursurilor de Drept administrativ si Stiinta administratiei din cadrul Facultatii de Stiinte Juridice, Sociale si Politice, Universitatii “Dunarea de Jos”, Galati.

In materie de cercetare in sfera dreptului, Madalina–Elena Mihailescu este autoarea unor diverse materiale de specialitate, precum monografia Sanctiunile contraventionale. Aspecte de drept material in dreptul romanesc si comparat (Edit. Hamangiu, 2011) sau  Drept administrativ. Partea generala. Curs universitar, Edit. Hamangiu, 2016 si a zeci de articole aparute in reviste de prestigiu indexate in baze de date internationale (de exemplu Curierul Judiciar, Analele Universitatii Lucian Blaga, Sibiu, Revista de Drept Public, Journal of Law and Administrative Sciences, Journal of Legal Studies, Public Administration and Regional Studies sau Buletin de Informare Legislativa) sau in volumele unor conferinte nationale sau internationale publicate in edituri recunoscute in plan national sau international  (Editura Universitara, Editura ProUniversitaria, Editura  Universul Juridic, Editura C.H. Beck, Editura  Lumen sau Editura Medimond Monduzzi, Italia).

A participat la mai multe conferinte si sesiuni stiintifice organizate, de exemplu, de Centrul de Drept Constitutional si Institutii Politice din cadrul Universitatii Bucuresti, Editura « Lumen » Iasi, Universitatea « Andrei Saguna » din Constanta, Universitatea « Dunarea de Jos », Galati, Scoala doctorala a Universitatatii Bucuresti (in perioada 2008-2011), sau Institutul de Stiinte administrative » Paul Negulescu » din Sibiu, sustinand articole pe diverse teme de interes din zona dreptului administrativ sau contraventional. 

Te-ar mai putea interesa şi..

Promoţii

CONTABILITATE. DE LA TEORIE LA PRACTICA. Metoda si modelare

CONTABILITATE. DE LA TEOR..

Contabilitate

10000 RON Detalii 55 RON

GHIDUL LEGISLATIV-FISCAL AL MICULUI ÎNTREPRINZĂTOR

GHIDUL LEGISLATIV-FISCAL ..

Contabilitate

3000 RON Detalii 38.53 RON

Memomed 2017

Memomed 2017..

Medicina

6400 RON Detalii 80 RON

Recomandările editurii

Citatul zilei

Preceptele dreptului sunt: sa traiesti cinstit, sa nu vatami altuia, sa dai fiecaruia ce i se cuvine

Iustinian

Personalităţi

Nicolae Iorga Nicolae Iorga Nicolae Iorga  a fost istoric, critic literar, dramaturg, poet, ministru, prim-minist ... citeşte mai mult →

Interviuri

GABRIEL ANDREESCU GABRIEL ANDREESCU   Gabriel Andreescu este profesor asociat la Facultatea de Stiinte Politi ... citeşte mai mult →