Tracking orders Individuals / Sales:0745 200 718 / 0745 200 357 Orders Legal entities: 0721 722 783

Editura Universitara The art of the table. The modern label. Practical guide. Latin American gastronomy - 100 exotic recipes - Elena Chirita

-7%
25,00 Lei 23,25 Lei

ISBN: 978-606-28-0875-4

DOI: 10.5682/9786062808754

Publisher year: 2019

Edition: I

Pages: 164

Publisher: Editura Universitara

Author: Elena Chirita

Stoc limitat
Stock limit
Add to cart
Product Code: 9786062808754 Do you need help? 0745 200 718 / 0745 200 357
Add to wishlist Request information
  • Download (1)
  • Content
  • Authors
  • Reviews (0)
  • ARTA MESEI. Eticheta moderna. Indrumar practic. Gastronomie latinoamericana - 100 de retete exotice

    Download

CUPRINS

Prefata / 11

Cap. I - Eticheta moderna. Indrumar/13

-Aranjarea mesei. Norme de baza

- Bune maniere si eticheta la masa

Cap. II - Gastronomie. Definitie. Istoric. Tipuri / 43

- Gastronomia latinoamericana. Origini

- Regiunile gastronomice din America Latina

Cap. III - Preparate pe baza de aluat / 49

- Arepa

- Cachapa

- Empanadas

- Nachos

- Quesadilla

- Paine de cartofi cu frunze de busuioc

- Paine de malai cu nuca de cocos

- Tacos

- Tequeños

- Tortilla

Cap. IV - Salate fara carne /63

- Salata de mango, avocado si iaurt

- Salata de rucola, oua si ciuperci

- Salata de linte cu ciuperci si rucola

- Salata de sparanghel cu maioneza de portocale

- Salata de branza, pere, banane, kiwi

- Salata din varza kale, dovleac, avocado

- Salata de naut, iaurt, rosii, telemea

- Salata cu savoare caraibeana

- Salata de vinete, migdale si menta

- Salata de spanac, rosii, struguri si nuca

- Salata de avocado, marar si portocale rosii

Cap. V - Salate cu carne/ 73

- Avocado umplut cu salata de pui

- Salata cu carne de pui si fructe tropicale

- Salata de curcan si sparanghel

- Salata din jambon de rata si branza de capra

- Salata din paste fainoase si jambon afumat

Cap. VI - Preparate din peste si fructe de mare/ 79

- Salata de cartofi cu creveti

- Salata de rucola, dovleac si crutoane de peste

- Salata tropicala din scoici

- Salata Verbena

- Chupe de creveti. Ciorba traditionala din Peru

- Cheviche de peste cu yucca

- Peste la gratar cu sos din creveti si calamar

- Peste prajit in sos de nuca de cocos

- Somon la gratar cu sos de avocado

- Siete Potencias

Cap. VII – Preparate calde fara carne/ 89

- Cartofi gratinati in cafea

- Humitas

- Los Tres Golpes

- Macaroane, sfecla rosie si linte cu sos de ciuperci, alune, nuci si stafide

- Macaroane cu vinete

- Pilaf de orez cu cafea

- Porotos Granados de Cartagena

- Rissoto vegetarian cu ritm tropical

- Rosii umplute cu seminte de quinoa si dovleac

- Supa de porumb, ardei iute si cartofi

- Supa crema de macris, telina si dovlecel

Cap. VIII – Preparate calde cu carne de pasare / 103

- Ajiaco Santafereno. Supa columbiana

- Friptura de pui cu sos de ghimbir si portocala

- Mofongo umplut cu carne de pui

- Pulpe de pui cu mango si aroma de cafea

- Pui cu bere, cartofi si rozmarin

- Pui cu lamaie

- Rulouri de pui cu jambon si branza

- Supa azteca

- Vori – Vori. Supa paraguayana

Cap. IX – Preparate calde cu carne de vita / 113

- Banane umplute cu carne tocata si branza

- Budinca din porumb si carne

- Muschi de vita in bere

- Muschi de vita in sos Jamaica

- Pabellón criollo venezolano

- Puchero Paraguayo

- Silpancho Cochabambino

Cap. X - Preparate calde cu carne de porc /123

- Antricot de porc cu sos de ananas

- Charquicán

- Coaste de porc in sos de cafea

- Feijoada

- Frigarui din pulpa de porc cu cafea

- Fritada ecuatoriana

- Friptura de porc in stil cubanez

- Muschi de porc la cuptor cu sos chimichurri

Cap XI - Preparate calde cu carne de miel/ 135

- Coaste de miel cu vin si piure de vinete

- Cochifrito

- Friptura de miel cu mustar si menta

- Mancare de miel cu nucsoara si prune uscate

- Pulpa de miel umpluta cu ciuperci

Cap. XII – Garnituri/ 141

- Banane fripte

- Maioneza de avocado si coriandru

- Piure de dovleac

- Salsa Criolla

- Salsa Guasacaca. Sos venezuelean

- Sos Huancaína

- Sos verde taquera

Cap. XIII – Desert /147

- Cocada panamaeza

- Chec de banana

- Crema de ananas cu zahar caramelizat

- Inghetata din fructe tropicale

- Marmelada de cartofi

- Sorbete de mango cu capsuni

- Tarta de mango

Cap. XIV - Cocktailuri /155

- Bautura racoritoare din mango si kiwi

- Caiprinha

- Cocktail Bahama Mama

- Cocktail Clerico

- Cocktail de maracuja si ghimbir

- Cocktail Margarita tropical cu tequila

- Cocktail de portocale rosii si lichior Campari

- Cocktail din vodka si roscove

- Margachela

- Mojito de kiwi

Referinte bibliografice/163

Elena Chirita

If you want to express your opinion about this product you can add a review.

The review was sent successfully.

Customer Support Monday - Friday, between 8.00 - 16.00

0745 200 718 0745 200 357 comenzi@editurauniversitara.ro

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!