Tracking orders Individuals / Sales:0745 200 718 / 0745 200 357 Orders Legal entities: 0721 722 783

Editura Universitara Scoala de azi, Scoala de maine - Simpozion international. Editia a VII-a

ISBN: ISSN - 1844-6981

Publisher year: 2014

Pages:

Publisher: Universitară

Author: --

Product Code: 18446981-5473 Do you need help? 0745 200 718 / 0745 200 357
  • More details
  • Content
  • Authors
  • Reviews (0)

Formarea constiintelor individuale si colective s‑a realizat dintotdeauna in modul cel mai consistent prin educatie. Scoala a fost spatiul cultural unde s‑au invatat limba, istoria si geografia nationala, dar si un mediu pentru socializarea precoce. Prin instruire, viitorii cetateni sunt sensibilizati catre spirit civic si loialitate, catre valori.

Scoala care reuseste sa transmita valori, sa formeze competente, sa schimbe mentalitati devine centrul spiritual al comunitatii in care exista. Credinta noastra, a tuturor cadrelor didactice din Scoala Gimnaziala „Principesa Margareta”, este ca putem schimba mentalitati oferind copiilor si, prin ei, membrilor comunitatii locale nu numai modele moderne de invatamant, ci si modele de comportament.

Constienti de faptul ca reprezentam modele pentru elevi, incercam mereu sa ne autoperfectionam si prin contact cu experienta altor cadre didactice din tara si din strainatate. Experienta castigata in timp pe parcursul implementarii unor proiecte nationale si europene ne‑a ajutat sa organizam timp de sase ani Simpozionul International „Scoala de azi, scoala de maine”.

Anul acesta, in mod deosebit, sectiunea a III‑a contine lucrari menite a disemina experienta din cadrul celor doua fluxuri de mobilitate la Centro Social de Trabajadores, Madrid, in cadrul proiectului Leonardo, initiat de Asociatia 2020, partenerul nostru in organizarea acestui simpozion. Am colaborat in acest an cu profesori din Romania, din Italia, Polonia si Spania. Prin comparatie cu altii, ne‑am identificat mai usor limitele, ramanerile in urma si am putut elabora strategii pentru depasirea cat mai rapida a acestora. Putem azi vorbi de existenta unei culturi organizationale proprii scolii noastre, recunoscuta si apreciata in comunitatea scolara din Bucuresti si pentru modelul de bune practici oferit de organizarea simpozionului.

PROF. DANIELA TURCSANYI‑MANOLESCU,

Director Scoala Gimnaziala „Principesa Margareta”

1.   Cuvant inainte /9

2.   Sectiunea I – Tehnici moderne de abordare a procesului instructiv‑educativ /11

3.   Sectiunea II – Educatia ecologica – premisa a dezvoltarii durabile /91

 4.   Sectiunea III – Contributia mobilitatilor europene la cresterea calitatii procesului didactic  /111

--

If you want to express your opinion about this product you can add a review.

write a review


The review was sent successfully.

Customer Support Monday - Friday, between 8.00 - 16.00

0745 200 718 0745 200 357 comenzi@editurauniversitara.ro

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!