Termeni si conditii

DATELE FIRMEI

SC EDITURA UNIVERSITARA SRL

Bl. Nicolae Balcescu 27-33, Bloc Unic, sc B, ap 38, Bucuresti

Cod Unic de Inregistrare: RO 7726230

Nr. de ordine in registrul comertului: J40/2921/1994

 

CONDITII DE UTILIZARE

Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.editurauniversitara.ro (acelasi cu www.bibliotecauniversitara.ro, www.librariacasacartii.ro), implica acceptarea urmatoarelor termene si conditii:

 

REFERITOR LA ACCESARE

Ne rezervam dreptul sa inregistram si sa stocam urmatoarele informatii referitoare la accesarea acestui site: data, pagina, ip, agent utilizator, rezolutie ecran, referer.

Este interzisa accesarea acestui site cu programe de download automat fara permisiunea expresa din partea noastra. Ne rezervam dreptul de a stoca logurile complete si de a intreprinde masurile legale impotriva persoanelor sau firmelor care acceseaza site-ul nostru cu astfel de programe.

 

REFERITOR LA PROTECTIA DATELOR PERSONALE

EDITURA UNIVERSITARA asigura protectia datelor dumneavoastra personale colectate pe site-ul www.editurauniversitara.ro si se angajeaza sa le foloseasca exclusiv in beneficiul clientilor si in scopul declarat al acestui site, ca librarie online. Editura Universitara a implementat masurile de protectie necesare conform Regulamentului european privind protectia datelor personale.

Datele cu caracter personal colectate sunt folosite in urmatoarele scopuri de catre Editura Universitara:

-          Pentru a ne asigura ca site-ul Editurii Universitare functioneaza corect

-          In scopuri de marketing pentru a va propune servicii, produse si oferte care sa fie interesante pentru dumneavoastra

-          Pentru a putea livra comenzile dumneavoastra

-          Pentru a crea conturile de client pe site.

Informatiile din formularul de inregistrare pe site, formularul de inregistrare la newsletter, cat si informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor sau promotii.

 

Editura Universitara nu va face publice, nu va transmite mai departe si nu va vinde informatii referitoare la datele cu caracter personal ale clientilor sai.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Editura Universitara are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de clienti, un membru al familiei acestora ori o alta persoana.

Refuzul furnizarii datelor din formularul de comanda determina imposibilitatea onorarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicite pe cale oficiala stergerea datelor. Datele nu vor fi transferate in alte state.

www.editurauniversitara.ro nu retine si nu stocheaza datele de card ale clientilor.

Editura Universitara nu colecteaza date cu caracter personal fara acordul prealabil al utilizatorilor. Orice utilizator are dreptul de a cere sa aiba acces la toate datele colectate de Editura Universitara, dreptul de a corecta datele colectate, sau de a “se face uitat”, adica de a cere ca Editura Universitara sa stearga toate datele stocate.

Pentru a inregistra o cerere sau sesizare privind protectia datelor, colectarea lor, stocarea si utilizarea, puteti contacta Responsabilul Editurii Universitare pentru protectia datelor cu caracter personal prin trimiterea unui email la adresa [email protected] si/sau la telefon 021 315 32 47.

 

REFERITOR LA CLIENTI SI COMENZI

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

Odata facuta comanda, clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in pagina comanda si cu preturile produselor si costul transportului afisate in cosul de cumparaturi.

Nu garantam indeplinirea nici unei comenzi, indiferent de conditiile de disponibilitate specificate pentru un anumit titlu. In situatii exceptionale este posibil ca anumite titluri sa nu fie disponibile chiar daca in site este specificat altfel. In situatii exceptionale este posibil ca timpul de livrare al unei comenzi sa nu fie cel specificat in site.

Firma SC EDITURA UNIVERSITARA SRL nu se face raspunzatoare pentru coletete primite in stare deteriorata datorita proastei manipulari din partea firmelor de coletarie cu care colaboram. Cartile nu pot fi returnate, decat in cazul in care clientul constata defectiuni fizice grave (pagini murdare, pagini lipsa sau desprinse, defecte de tiparire).

In acest caz ne obligam sa va returnam contravaloarea imediat ce cartea (cartile) in cauza ne sunt returnate.

 

REFERITOR LA INFORMATIILE DE PE SITE

Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura descrierilor cartilor si comentariilor introduse de vizitatori.

Nu raspundem de site-urile la care se ajunge prin legaturi de pe acest site.

 

REFERITOR LA EMAILURI

Prin abonarea la newsletterele periodice se considera ca utilizatorul consimte primirea de emailuri periodice cu informatii diverse din partea firmei noastre.

 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi etc.) este proprietatea firmei SC EDITURA UNIVERSITARA SRL, a asociatilor sau partenerilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si a altor legi privind dreptul de proprietate intelectuala.

Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii EDITURA UNIVERSITARA SRL si este protejata de aceleasi legi. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

NOTE GENERALE

Nu raspundem pentru defectiunile datorate serverului pe care este gazduit site-ul sau pentru problemele cauzate de functionalitatea conexiunii Internet.

Orice tentativa de acces neautorizat la acest site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Orice conflict aparut intre EDITURA UNIVERSITARA si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu.

Citatul zilei

Preceptele dreptului sunt: sa traiesti cinstit, sa nu vatami altuia, sa dai fiecaruia ce i se cuvine

Iustinian

Personalităţi

Nicolae Iorga Nicolae Iorga Nicolae Iorga  a fost istoric, critic literar, dramaturg, poet, ministru, prim-minist ... citeşte mai mult →

Interviuri

Excelenta Sa, Monseñor Javier-Francisco Lozano, Nunțiu Apostolic la București, Decanul Corpului Diplomatic Excelenta Sa, Monseñor Javier-Francisco Lozano, Nunțiu Apostolic la București, Decanul Corpului Diplomatic Decan al Corpului Diplomatic, Arhiepiscop Francisco Javier Lozano este al patrul ... citeşte mai mult →