Ciuperca de paie, ciuperci cu val. Specie noua de ciuperci comestibile

Ciuperca de paie, ciuperci cu val. Specie noua de ciuperci comestibile

  • Autor:

  • Editura: Editura Universitară

    ISBN: 978-606-28-0314-8

    Doi: 10.5682/ 9786062803148

  • Anul publicării:

    Pagini: 122

1445 RON

Disponibilitate: stoc epuizat

Acest produs nu este pe stoc momentan.



Despre autor

Ioana Tudor

Dr. Ing. IOANA TUDOR

S-a nascut in Buturugeni, judetul Giurgiu si este absolventa a Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, Bucuresti, Facultatea de Horticultura (1981) in prezent fiind cercetator stiintific gradul II.

Specialist in tehnologia de cultura a ciupercilor comestibile, medicinale si producerea miceliului, cu o experienta de peste 30 de ani in infiintarea de ciupercarii, a considerat ca toate cunostintele acumulate sa le lase iubitorilor de ciuperci, in lucrarile publicate.

Autoare a peste 190 articole stiintifice si de popularizare si a 25 carti, dintre care mentionam:

Ciuperci si preparate culinare cu ciuperci , 1996;

Sfaturi practice pentru cultivatorii de ciuperci, 1996;

475 Retete culinare cu ciuperci, 1995;

Ciuperci si preparate culinare cu ciuperci, 1996;

Cultura ciupercilor comestibile si producerea miceliului, 2000;

Cultura si protectia ciupercilor comestibile, 2001;

Ciuperci comestibile - agaricus si pleurotus, 2001;

Cultura ciupercilor in gospodariile populatiei, 2001;

Manualul cultivatorului de ciuperci comestibile, 2002, 2003, 2004, 2005, ed. II, 2006;

Retete culinare si conserve de ciuperci, 2003;

Ciuperci si miceliu, 2004, 2006;

Cresterea melcilor terestri, 2005;

Ciuperci comestibile si medicinale, 2007;

Tehnici inovative pentru obtinerea de alimente cu mare valoare nutritiva, 2007;

Champignon - tehnologia de cultura, 2010;

Pleurotus - Tehnologia de cultura, 2010;

Cultura ciupercilor pentru incepatori, 2010;

Trufele - ciuperci, 2010;

Ciuperci din flora spontana a Romaniei, 2010;

Sanatatea la indemana oricui, 2010;

Albinele si albinaritul, 2011;

Miceliu de ciuperci - suse si hibrizi - Ghid de producere a miceliului in sistem intensiv si clasic, 2012.

In anul 2012 cartea despre Ciupercile din flora spontana a Romaniei a fost premiata de catre Academia Oamenilor de Stiinta din Romania.

Te-ar mai putea interesa şi..

Sara

Sara..

Timp liber

1500 RON Detalii

Noi am început să construim România altfel!

Noi am început să const..

Timp liber

2890 RON Detalii


METRONOM ’70. Cornel CHIRIAC in documentele Securitatii

METRONOM ’70. Cornel CH..

Timp liber

3372 RON Detalii

Gata cu dietele. Un stil de viata sănătos - secretul unui corp frumos

Gata cu dietele. Un stil ..

Timp liber

2408 RON Detalii

Dragonii Ky şi Magia Cristalei

Dragonii Ky şi Magia Cri..

Timp liber

2504 RON Detalii

Promoţii

Ghid de contabilitate si legislatie pentru Casele de Ajutor Reciproc

Ghid de contabilitate si ..

Contabilitate

4300 RON Detalii 48.17 RON

GHIDUL LEGISLATIV-FISCAL AL MICULUI ÎNTREPRINZĂTOR

GHIDUL LEGISLATIV-FISCAL ..

Contabilitate

3000 RON Detalii 38.53 RON

CONTABILITATE. DE LA TEORIE LA PRACTICA. Ciclul contabil si inchiderea exercitiului financiar

CONTABILITATE. DE LA TEOR..

Contabilitate

10000 RON Detalii 55 RON

Recomandările editurii

Citatul zilei

Preceptele dreptului sunt: sa traiesti cinstit, sa nu vatami altuia, sa dai fiecaruia ce i se cuvine

Iustinian

Personalităţi

Nicolae Iorga Nicolae Iorga Nicolae Iorga  a fost istoric, critic literar, dramaturg, poet, ministru, prim-minist ... citeşte mai mult →

Interviuri

RADU F. ALEXANDRU RADU F. ALEXANDRU RADU F. Alexandru (n. 12 iulie 1943, Bucuresti) este un dramaturg, prozator si p ... citeşte mai mult →