Ciuperca de paie, ciuperci cu val. Specie noua de ciuperci comestibile

Ciuperca de paie, ciuperci cu val. Specie noua de ciuperci comestibile

  • Autor:

  • Editura: Editura Universitară

    ISBN: 978-606-28-0314-8

    Doi: 10.5682/ 9786062803148

  • Anul publicării:

    Pagini: 122

1445 RON

Disponibilitate: stoc epuizat

Acest produs nu este pe stoc momentan.



Despre autor

Ioana Tudor

Dr. Ing. IOANA TUDOR

S-a nascut in Buturugeni, judetul Giurgiu si este absolventa a Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, Bucuresti, Facultatea de Horticultura (1981) in prezent fiind cercetator stiintific gradul II.

Specialist in tehnologia de cultura a ciupercilor comestibile, medicinale si producerea miceliului, cu o experienta de peste 30 de ani in infiintarea de ciupercarii, a considerat ca toate cunostintele acumulate sa le lase iubitorilor de ciuperci, in lucrarile publicate.

Autoare a peste 190 articole stiintifice si de popularizare si a 25 carti, dintre care mentionam:

Ciuperci si preparate culinare cu ciuperci , 1996;

Sfaturi practice pentru cultivatorii de ciuperci, 1996;

475 Retete culinare cu ciuperci, 1995;

Ciuperci si preparate culinare cu ciuperci, 1996;

Cultura ciupercilor comestibile si producerea miceliului, 2000;

Cultura si protectia ciupercilor comestibile, 2001;

Ciuperci comestibile - agaricus si pleurotus, 2001;

Cultura ciupercilor in gospodariile populatiei, 2001;

Manualul cultivatorului de ciuperci comestibile, 2002, 2003, 2004, 2005, ed. II, 2006;

Retete culinare si conserve de ciuperci, 2003;

Ciuperci si miceliu, 2004, 2006;

Cresterea melcilor terestri, 2005;

Ciuperci comestibile si medicinale, 2007;

Tehnici inovative pentru obtinerea de alimente cu mare valoare nutritiva, 2007;

Champignon - tehnologia de cultura, 2010;

Pleurotus - Tehnologia de cultura, 2010;

Cultura ciupercilor pentru incepatori, 2010;

Trufele - ciuperci, 2010;

Ciuperci din flora spontana a Romaniei, 2010;

Sanatatea la indemana oricui, 2010;

Albinele si albinaritul, 2011;

Miceliu de ciuperci - suse si hibrizi - Ghid de producere a miceliului in sistem intensiv si clasic, 2012.

In anul 2012 cartea despre Ciupercile din flora spontana a Romaniei a fost premiata de catre Academia Oamenilor de Stiinta din Romania.

Te-ar mai putea interesa şi..

Ciuperca de paie, ciuperci cu val. Specie noua de ciuperci comestibile

Ciuperca de paie, ciuperc..

Timp liber

1445 RON Detalii

ARTA MESEI. Eticheta moderna. Indrumar practic. Gastronomie latinoamericana - 100 de retete exotice

ARTA MESEI. Eticheta mode..

Timp liber

2500 RON Detalii

DESTINE SI SPERANTE

DESTINE SI SPERANTE..

Timp liber

1932 RON Detalii


007 European

007 European..

Timp liber

000 RON Detalii

TRANDAFIRUL. VALENTE DIETETICE SI TERAPEUTICE

TRANDAFIRUL. VALENTE DIET..

Timp liber

3500 RON Detalii

Promoţii

CONTABILITATE. DE LA TEORIE LA PRACTICA. Metoda si modelare

CONTABILITATE. DE LA TEOR..

Contabilitate

10000 RON Detalii 55 RON

CONTABILITATE. DE LA TEORIE LA PRACTICA. Ciclul contabil si inchiderea exercitiului financiar

CONTABILITATE. DE LA TEOR..

Contabilitate

10000 RON Detalii 55 RON

Contabilitatea in partida dubla si legislatia persoanelor juridice fara scop patrimonial, simplificata si actualizata

Contabilitatea in partida..

Contabilitate

5200 RON Detalii 57.8 RON

Recomandările editurii

PROCESUL DE RECONSTRUCŢIE POST-CONFLICT. STUDIU DE CAZ: AFGANISTAN

PROCESUL DE RECONSTRUCŢIE POS..

Relatii internationale si diplomatie

5000 RON Detalii

PUTEREA IMAGINII IN RELATIILE PUBLICE. Norme de protocol si comunicare eficienta

PUTEREA IMAGINII IN RELATIILE ..

Comunicare organizationala

3372 RON Detalii

Citatul zilei

Preceptele dreptului sunt: sa traiesti cinstit, sa nu vatami altuia, sa dai fiecaruia ce i se cuvine

Iustinian

Personalităţi

Mihai Eminescu Mihai Eminescu Mihai Eminescu (15 ianuarie 1850 -15 iunie 1889) a fost poet , prozator  roman,   ... citeşte mai mult →

Interviuri

ADRIAN CIOROIANU ADRIAN CIOROIANU Adrian Cioroianu (n. 5 ianuarie 1967, Craiova) este un istoric, jurnalist, eseis ... citeşte mai mult →