Analiza si planificare urbana

Analiza si planificare urbana

  • Autor:

  • Editura: Editura Universitară

    ISBN: 978-606-591-916-7

    Doi: 10.5682/9786065919167

  • Anul publicării:

    Ediţia: I

000 RON

Disponibilitate: stoc epuizat

Acest produs nu este pe stoc momentan.Despre autor

Bogdan Suditu

A absolvit Facultatea de Geografie, Universitatea din Bucuresti (1997), fiind doctor in geografie al Universitatii din Bucuresti si Universitatii din Angers, Franta (2006,  teza “Mobilitatea rezidentiala a populatiei Municipiului Bucuresti” / “Logements, habitants et mobilités résidentielles a Bucarest. Enjeux pour le XXIème siècle”) si diplomat al Ecole Nationale d’Administration de la Strasbourg, Franta (2010).

In prezent, este lector universitar la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Geografie, Departamentul de Geografie Umana si Economica, unde desfasoara activitati didactice si de cercetare in domeniul geografiei umane si planificarii teritoriale. In perioada 2006-2013 a fost implicat in activitati tehnice de specialitate in cadrul ministerului responsabil cu politicile de locuire, planificarea urbana si teritoriala, dezvoltarea regionala, fiind succesiv, consilier pe problematici de locuire si amenajarea teritoriului al ministrului delegat pentru lucrari publice si amenajarea teritoriului, coordonator al directiei politici de locuire si al serviciilor responsabile cu activitatile de urbanism, planificare integrata, politici de locuire.

A coordonat programele de cercetare ”Expansiune urbana si transformari socio-demografice si functionale ale zonelor periurbane din Romania”, CNCSIS (2010) si „Perspectivele politicii de migratie in contextul demografic actual din Romania”, Institutul European din Romania (2012).

Este membru al Registrului Urbanistilor din Romania, al Centrului de Cercetari Geodemografice si Analiza Teritoriala, Universitatea din Bucuresti si al Consortiului European de Cercetari in Stiinte Umane si Sociale 2H2S, Universitatea din Angers-Franta.

Te-ar mai putea interesa şi..

Promoţii

CONTABILITATE. DE LA TEORIE LA PRACTICA. Metoda si modelare

CONTABILITATE. DE LA TEOR..

Contabilitate

10000 RON Detalii 55 RON

Memomed 2017

Memomed 2017..

Medicina

6400 RON Detalii 80 RON

CONTABILITATEA INSTITUTIILOR PUBLICE comentata, actualizata si simplificata

CONTABILITATEA INSTITUTII..

Economie generala

5200 RON Detalii 57.8 RON

Recomandările editurii

Citatul zilei

Preceptele dreptului sunt: sa traiesti cinstit, sa nu vatami altuia, sa dai fiecaruia ce i se cuvine

Iustinian

Personalităţi

Grigore Alexandrescu Grigore Alexandrescu Grigore Alexandrescu a fost un poet si fabulist român. A debutat cu poezii publica ... citeşte mai mult →

Interviuri

 Nicolae Mărgineanu Nicolae Mărgineanu    Destine marcate de istorie. Din biografia unui reputat cineast ... citeşte mai mult →