Materiale didactice pentru profesorii de limba și literatura română care predau la ciclul gimnazial

Materiale didactice pentru profesorii de limba și literatura română care predau la ciclul gimnazial

 • Autor:

 • Editura: Editura Universitară

  ISBN: 978-606-591-151-2

 • Anul publicării:

  Ediţia: I

  Pagini: 138

770 RON

Disponibilitate: stoc epuizat

Acest produs nu este pe stoc momentan.Mai multe detalii Materiale didactice pentru profesorii de limba și literatura română care predau la ciclul gimnazial

Prin continutul ei, lucrarea de fata se adreseaza cadrelor didactice care predau Limba si literatura româna la ciclul gimnazial, in special debutantilor in sistemul de invatamânt.

Pornind de la premisa ca fiecare profesor are stilul propriu de predare, care se formeaza in timp, prin acumularea de experienta, cartea nu-si propune sa fondeze stereotipii  de realizare a proiectelor, testelor (formative, initiale, sumative) sau lucrarilor semestriale, ci se vrea un ajutor, oferind exemple concrete, practice, de la care se poate porni in realizarea demersurilor didactice.

In acest scop, am ales pentru fiecare din clasele V-VIII, diferite tipuri de lectii: receptare de text literar, insusire de noi cunostinte, lectii mixte, precum si lectii de actualizare si consolidare.

Cartea ofera anexe utile pentru bunul parcurs al fiecaruia dintre modelele de proiecte didactice propuse. De asemenea, continutul lucrarii este unul suficient de bogat si datorita celor 18 exemple de teste, care integreaza exercitii practice, cuprinzând cunostinte referitoare atât la aspectele gramaticale, cât si la cele literare si de comunicare.

Inchei cu speranta ca exemplele oferite in paginile care urmeaza vor fi utile tinerilor profesori care predau la ciclul gimnazial.

 

Autoarea

Despre autor

Diana-Andreea Pop

Pop Diana-Andreea s-a născut la 13 august 1986 în oraşul Huedin, judeţul Cluj. Absolventă a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii de Nord din Baia Mare, secţia Limba şi literatura română-engleză, precum şi a Masteratului de Literatură română şi modernism european, din cadrul aceleiaşi universităţi. În prezent, doctorand la Şcoala Doctorală de Filologie a Universităţii de Nord din Baia Mare, sub coordonarea profesorului universitar Gheorghe Glodeanu, cu titlul tezei de doctorat Vis şi realitate în opera lui Mircea Eliade. A colaborat cu studii şi articole de specialitate în reviste cu caracter educaţional, precum : Noi şi dascălii noştri, Didactica XXII şi Ecouri didactice. Cărţi publicate : E-books: o Identităţi sociale în Ramayana şi Iliada, Editura Sfântul Ierarh Nicolae, Brăila, 2010. o Arta teatrului de animaţie, Editura Sfântul Ierarh Nicolae, Brăila, 2010. Format tipărit: o Sintaxă. Teorie şi exerciţii, Editura Universitară, Bucureşti, 2010.

Unde se găseşte

 • Anticariat online
 • SC Atlas Group Distribution SRL– Bucuresti

 • SC Astro Impex SRL- Bucuresti

 • SC Nicol Cart SRL – Bucuresti

 • SC Larry Cart SRL – Bucuresti

 • SC Rolcris Impex SRL – Bucuresti

 • SC Stand Agentie Difuzare Carte – Bucuresti

 • SC Vox 2000 Com SRL – Bucuresti

 • SC Maricom 94 SRL – Bucuresti

 • SC Mario Fair Play Impex SRL – Bucuresti

Te-ar mai putea interesa şi..

Materiale didactice pentru profesorii de limba și literatura română care predau la ciclul gimnazial

Materiale didactice pentr..

Auxiliare didactice

770 RON Detalii

Promoţii

Contabilitatea aplicata a intreprinderilor si microintreprinderilor

Contabilitatea aplicata a..

Contabilitate

3500 RON Detalii 38.53 RON

Contabilitatea in partida dubla si legislatia persoanelor juridice fara scop patrimonial, simplificata si actualizata

Contabilitatea in partida..

Contabilitate

5200 RON Detalii 57.8 RON

Trimiterile preliminare ale instantelor din Romania la CJUE. Culegere adnotata de jurisprudenta (2007-2018) - Vol. I-X si Addenda

Trimiterile preliminare a..

Drept

54000 RON Detalii 830 RON

Recomandările editurii

Citatul zilei

Preceptele dreptului sunt: sa traiesti cinstit, sa nu vatami altuia, sa dai fiecaruia ce i se cuvine

Iustinian

Personalităţi

Grigore Alexandrescu Grigore Alexandrescu Grigore Alexandrescu a fost un poet si fabulist român. A debutat cu poezii publica ... citeşte mai mult →

Interviuri

ANGELA HĂRĂSTĂŞANU ANGELA HĂRĂSTĂŞANU Angela Harastasanu a fost judecator, presedinte al Curtii de Apel Brasov, membru ... citeşte mai mult →