Particularităţi tehnologice în serviciile de alimentaţie

Particularităţi tehnologice în serviciile de alimentaţie

  • Autor:

  • Editura: Editura Universitară

    ISBN: 978-973-749-442-2

  • Anul publicării:

    Ediţia: I

000 RON

Disponibilitate: stoc epuizat

Acest produs nu este pe stoc momentan.



Despre autor

Gina Gilet Sztruten

Oana Luminiţa Voicu

Dorina Stănescu

Unde se găseşte

www.editurauniversitara.ro

Te-ar mai putea interesa şi..

Fiziologia plantelor. Lucrări practice

Fiziologia plantelor. Luc..

Agricultura

000 RON Detalii

OVAZUL - CEREALA SPECIALA IN PANIFICATIE

OVAZUL - CEREALA SPECIALA..

Agricultura

000 RON Detalii

Teste si produse utilizate pentru stabilizarea vinurilor

Teste si produse utilizat..

Agricultura

000 RON Detalii


AGROTEHNICA

AGROTEHNICA..

Agricultura

000 RON Detalii

Zootehnie generala si nutritie animala

Zootehnie generala si nut..

Agricultura

1740 RON Detalii

FITOTEHNIE.Cereale si leguminoase pentru boabe. Vol. 1

FITOTEHNIE.Cereale si leg..

Agricultura

000 RON Detalii

Promoţii

CONTABILITATE. DE LA TEORIE LA PRACTICA. Metoda si modelare

CONTABILITATE. DE LA TEOR..

Contabilitate

10000 RON Detalii 55 RON

CONTABILITATEA INSTITUTIILOR PUBLICE comentata, actualizata si simplificata

CONTABILITATEA INSTITUTII..

Economie generala

5200 RON Detalii 57.8 RON

Contabilitatea aplicata a intreprinderilor si microintreprinderilor

Contabilitatea aplicata a..

Contabilitate

3500 RON Detalii 38.53 RON

Recomandările editurii

Citatul zilei

Preceptele dreptului sunt: sa traiesti cinstit, sa nu vatami altuia, sa dai fiecaruia ce i se cuvine

Iustinian

Personalităţi

Nicolae Iorga Nicolae Iorga Nicolae Iorga  a fost istoric, critic literar, dramaturg, poet, ministru, prim-minist ... citeşte mai mult →

Interviuri

ELSA BERNARD ELSA BERNARD Professeur agrégé des Facultés de Droit, Institut d’& ... citeşte mai mult →