Particularităţi tehnologice în serviciile de alimentaţie

Particularităţi tehnologice în serviciile de alimentaţie

  • Autor:

  • Editura: Editura Universitară

    ISBN: 978-973-749-442-2

  • Anul publicării:

    Ediţia: I

000 RON

Disponibilitate: stoc epuizat

Acest produs nu este pe stoc momentan.



Despre autor

Gina Gilet Sztruten

Oana Luminiţa Voicu

Dorina Stănescu

Unde se găseşte

www.editurauniversitara.ro

Te-ar mai putea interesa şi..

Tehnologia obtinerii produselor vegetale

Tehnologia obtinerii prod..

Agricultura

000 RON Detalii

Particularităţi tehnologice în serviciile de alimentaţie

Particularităţi tehnolo..

Agricultura

000 RON Detalii

Schimbarile climatice si impactul acestora asupra mediului inconjurator  si modul de adaptare a tehnicilor agricole la noile conditii

Schimbarile climatice si ..

Agricultura

000 RON Detalii


Fiziologia plantelor

Fiziologia plantelor..

Agricultura

000 RON Detalii

Dicţionar enciclopedic de agricultură ecologică

Dicţionar enciclopedic d..

Agricultura

000 RON Detalii

Managementul exploatatiilor si al calitatii produselor agricole

Managementul exploatatiil..

Agricultura

000 RON Detalii

Promoţii

Memomed 2017

Memomed 2017..

Medicina

6400 RON Detalii 80 RON

Contabilitatea in partida dubla si legislatia persoanelor juridice fara scop patrimonial, simplificata si actualizata

Contabilitatea in partida..

Contabilitate

5200 RON Detalii 57.8 RON

CONTABILITATE. DE LA TEORIE LA PRACTICA. Metoda si modelare

CONTABILITATE. DE LA TEOR..

Contabilitate

10000 RON Detalii 55 RON

Recomandările editurii

Citatul zilei

Preceptele dreptului sunt: sa traiesti cinstit, sa nu vatami altuia, sa dai fiecaruia ce i se cuvine

Iustinian

Personalităţi

Nicolae Iorga Nicolae Iorga Nicolae Iorga  a fost istoric, critic literar, dramaturg, poet, ministru, prim-minist ... citeşte mai mult →

Interviuri

 Rene Barents Rene Barents Born in 1951; graduated in law, specialisation in economics (Erasmus University ... citeşte mai mult →