Oenologie. Notiuni de vinificatie, biochimie, microbiologie, conditionare, stabilizare si imbuteliere a vinului

Oenologie. Notiuni de vinificatie, biochimie, microbiologie, conditionare, stabilizare si imbuteliere a vinului

  • Autor:

  • Editura: Editura Universitară

    ISBN: 978-606-28-0391-9

    Doi: 10.5682/ 9786062803919

  • Anul publicării:

    Ediţia: I

    Pagini: 546

000 RON

Disponibilitate: stoc epuizat

Acest produs nu este pe stoc momentan.



Despre autor

Georgeta Beleniuc

Grigore-Valentin Beleniuc

Te-ar mai putea interesa şi..

Promoţii

Trimiterile preliminare ale instantelor din Romania la CJUE. Culegere adnotata de jurisprudenta (2007-2018) - Vol. I-X si Addenda

Trimiterile preliminare a..

Drept

54000 RON Detalii 830 RON

Recomandările editurii

PUTEREA IMAGINII IN RELATIILE PUBLICE. Norme de protocol si comunicare eficienta

PUTEREA IMAGINII IN RELATIILE ..

Comunicare organizationala

3372 RON Detalii

Citatul zilei

Preceptele dreptului sunt: sa traiesti cinstit, sa nu vatami altuia, sa dai fiecaruia ce i se cuvine

Iustinian

Personalităţi

Mihai Eminescu Mihai Eminescu Mihai Eminescu (15 ianuarie 1850 -15 iunie 1889) a fost poet , prozator  roman,   ... citeşte mai mult →

Interviuri

LIVIU ANTONESEI LIVIU ANTONESEI   Liviu Antonesei (n. 25 aprilie 1953, satul Vladeni, judetul Iasi) este ... citeşte mai mult →