Oenologie. Notiuni de vinificatie, biochimie, microbiologie, conditionare, stabilizare si imbuteliere a vinului

Oenologie. Notiuni de vinificatie, biochimie, microbiologie, conditionare, stabilizare si imbuteliere a vinului

  • Autor:

  • Editura: Editura Universitară

    ISBN: 978-606-28-0391-9

    Doi: 10.5682/ 9786062803919

  • Anul publicării:

    Ediţia: I

    Pagini: 546

000 RON

Disponibilitate: stoc epuizat

Acest produs nu este pe stoc momentan.



Despre autor

Georgeta Beleniuc

Grigore-Valentin Beleniuc

Te-ar mai putea interesa şi..

Promoţii

Ghid de contabilitate si legislatie pentru Casele de Ajutor Reciproc

Ghid de contabilitate si ..

Contabilitate

4300 RON Detalii 48.17 RON

GHIDUL LEGISLATIV-FISCAL AL MICULUI ÎNTREPRINZĂTOR

GHIDUL LEGISLATIV-FISCAL ..

Contabilitate

3000 RON Detalii 38.53 RON

CONTABILITATE. DE LA TEORIE LA PRACTICA. Ciclul contabil si inchiderea exercitiului financiar

CONTABILITATE. DE LA TEOR..

Contabilitate

10000 RON Detalii 55 RON

Recomandările editurii

Cartea junglei

Cartea junglei..

Tezaur bibliografic scolar

600 RON Detalii

Resurse geostrategice. Geografia economica in arena  politicii globale

Resurse geostrategice. Geograf..

Economie generala

3372 RON Detalii

Citatul zilei

Preceptele dreptului sunt: sa traiesti cinstit, sa nu vatami altuia, sa dai fiecaruia ce i se cuvine

Iustinian

Personalităţi

Mihai Eminescu Mihai Eminescu Mihai Eminescu (15 ianuarie 1850 -15 iunie 1889) a fost poet , prozator  roman,   ... citeşte mai mult →

Interviuri

BOGDAN MURGESCU BOGDAN MURGESCU                 Bogdan Murgescu este profesor de ... citeşte mai mult →