Sisteme integrate informatice pentru management

Sisteme integrate informatice pentru management

 • Autor:

 • Editura: Editura Universitară

  ISBN: 978-606-591-106-2

 • Anul publicării:

  Ediţia: I

  Pagini: 211

000 RON

Disponibilitate: stoc epuizat

Acest produs nu este pe stoc momentan.Mai multe detalii Sisteme integrate informatice pentru management

Sistemul integrat de management se poate aplica la nivelul organizatiilor din diferite domenii de activitate, indiferent de marimea si complexitatea lor, care doresc sa demonstreze abilitatile de a furniza, cu consecventa, produse (servicii) de calitate, precum si celor care doresc sa isi imbunatateasca performantele si competitivitatea pe piata nationala si internationala. Implementarea sistemului reduce costurile privind imple­mentarea si certificarea sistemelor de management conform standardelor ISO, asigura o imagine de ansamblu asupra managementului organizatiei, permite planificarea coerenta a activitatilor organizatiei prin luarea in considerare, in mod corelat, a aspectelor privind calitatea, mediul, sanatatea si securitatea in munca, optimizeaza procesul decizional si consumul de resurse utilizate.   

Lucrarea prezinta rezultatele proiectului ”Dezvoltarea si implemen­tarea sistemelor integrate de management” realizat in perioada 2007-2010, realizat intr-un parteneriat intre sapte institutii interesate de aceasta problema, care a desemnat o echipa de specialisti ce au rezultate semnificative in domeniu si care isi a fundamentato teorie asupra sistemelor integrate de management, prin proiectarea si realizarea elementelor componente ale sistemului integrat (procedurile), a definit o metodologie prin care astfel de sisteme sa fie implementate si utilizate in intreprinderile de productie, de servicii, dar si in institutiile publice si a realizat un sistem suport de decizie destinat asistarii implementarii sistemelor integrate de management.

Capitolul 1 – Sisteme integrate de management (Autor: prof.univ.dr. Sorin Cristian Ionescu), cuprinde evolutia sistemelor de management, cerinte privind implementarea sistemelor integrate de management, procese comune in subsistemele manageriale, realizarea sistemului de management integrat la nivel de firma si prezentarea proiectului DI-SIM ca si studiu de caz.

In Capitolul 2 – Noi forme de intreprinderi si management specific (Autor: conf.univ.dr. Cezar Botezatu) a fost sintetizata evolutia conceptuala a organizatiilor virtuale, elementele de management specifice formarii organizatiilor virtuale, precum si o serie de tehnologii si sisteme informatice pentru managementul organizatiilor virtuale.

Capitolul 3 – Cele mai bune practici privind proiectarea si realizarea sistemelor informatice (Autori: prof.univ.dr. Cornelia Pauina Botezatu) trateaza metodele de realizare ale sistemelor informatice.

In capitolele urmatoare sunt prezentate rezultatele obtinute privind realizarea sistemului suport de decizie pentru implementarea sistemului integrat de management.

Capitolul 4 – Cerinte privind realizarea sistemului suport de decizie Sistemul informational al intreprinderii (Autor: conf.univ.dr. George Carutasu) cuprinde consideratiile generale privind caietul de sarcini al sistemului suport de decizie si al site-ului proiectului.

In Capitolul 5 – Proiect tehnic pentru realizarea site-ului DI-SIM si a componentei SSD (Autori: conf.univ.dr. George Carutasu si as.drd. Alin Cristian Joita) sunt detaliate etapele de proiectare, testare si implementare pentru site si componenta SSD destinata implementarii sistemului integrat de management.

Lucrarea este destinata studentilor la studii universitare de masterat Informatica Economica si Sisteme Informatice Manageriale ale Facultatii de de Informatica Manageriala, ale Universitatii Romano-Americane dar si tuturor acelora care doresc sa aprofundeze domeniul sistemelor suport de decizie destinate implementarii sistemelor integrate de management.

 

Despre autor

George Carutasu

Cezar Botezatu

Cornelia Paulina Botezatu

Sorin Cristian Ionescu

Alin Cristian Joita

Unde se găseşte

 • Anticariat online
 • SC Atlas Group Distribution SRL– Bucuresti

 • SC Astro Impex SRL- Bucuresti

 • SC Nicol Cart SRL – Bucuresti

 • SC Larry Cart SRL – Bucuresti

 • SC Rolcris Impex SRL – Bucuresti

 • SC Stand Agentie Difuzare Carte – Bucuresti

 • SC Vox 2000 Com SRL – Bucuresti

 • SC Maricom 94 SRL – Bucuresti

 • SC Mario Fair Play Impex SRL – Bucuresti

Te-ar mai putea interesa şi..

Bazele informaticii. Aplicaţii în domeniul economic

Bazele informaticii. Apli..

Informatica

2100 RON Detalii

Programarea aplicaţiilor în timp real. Teorie şi practică

Programarea aplicaţiilor..

Informatica

000 RON Detalii

Programarea calculatoarelor (C Standard) - Suport de curs

Programarea calculatoarel..

Informatica

867 RON Detalii


Securitatea informaţiilor în societatea informatională

Securitatea informaţiilo..

Informatica

3371 RON Detalii

Sisteme informatice pentru managementul organizaţiilor virtuale

Sisteme informatice pentr..

Informatica

000 RON Detalii

Sisteme integrate ERP şi CRM. MS Dynamics NAV 2009

Sisteme integrate ERP şi..

Informatica

3179 RON Detalii

Promoţii

CONTABILITATE. DE LA TEORIE LA PRACTICA. Ciclul contabil si inchiderea exercitiului financiar

CONTABILITATE. DE LA TEOR..

Contabilitate

10000 RON Detalii 55 RON

GHIDUL LEGISLATIV-FISCAL AL MICULUI ÎNTREPRINZĂTOR

GHIDUL LEGISLATIV-FISCAL ..

Contabilitate

3000 RON Detalii 38.53 RON

CONTABILITATEA INSTITUTIILOR PUBLICE comentata, actualizata si simplificata

CONTABILITATEA INSTITUTII..

Economie generala

5200 RON Detalii 57.8 RON

Recomandările editurii

Dictionar mitologic

Dictionar mitologic ..

Limba si literatura romana

2408 RON Detalii

Citatul zilei

Preceptele dreptului sunt: sa traiesti cinstit, sa nu vatami altuia, sa dai fiecaruia ce i se cuvine

Iustinian

Personalităţi

Nicolae Iorga Nicolae Iorga Nicolae Iorga  a fost istoric, critic literar, dramaturg, poet, ministru, prim-minist ... citeşte mai mult →

Interviuri

PUŞA ROTH PUŞA ROTH   PUSA ROTH, absolventa a Facultatii de Limba si Literat ... citeşte mai mult →