Particularităţi tehnologice în serviciile de alimentaţie

Particularităţi tehnologice în serviciile de alimentaţie

  • Autor:

  • Editura: Editura Universitară

    ISBN: 978-973-749-442-2

  • Anul publicării:

    Ediţia: I

000 RON

Disponibilitate: stoc epuizat

Acest produs nu este pe stoc momentan.



Despre autor

Gina Gilet Sztruten

Oana Luminiţa Voicu

Dorina Stănescu

Unde se găseşte

www.editurauniversitara.ro

Te-ar mai putea interesa şi..

Stimularea secretiei lactate la oi si capre prin administrarea in hrana a lecitinei vegetale

Stimularea secretiei lact..

Agricultura

000 RON Detalii

Managementul economic al resurselor agriculturii şi dezvoltarea rural-agrară în România

Managementul economic al ..

Agricultura

2800 RON Detalii

OVAZUL - CEREALA SPECIALA IN PANIFICATIE

OVAZUL - CEREALA SPECIALA..

Agricultura

000 RON Detalii


Fitopatologie. Generala si speciala

Fitopatologie. Generala s..

Agricultura

5000 RON Detalii

Agricultura românească în perioada 1995-2005 - Studiu de caz

Agricultura românească ..

Agricultura

000 RON Detalii

Fitotehnie - Vol. I - Cereale şi leguminoase pentru boabe

Fitotehnie - Vol. I - Cer..

Agricultura

5780 RON Detalii

Promoţii

CONTABILITATE. DE LA TEORIE LA PRACTICA. Metoda si modelare

CONTABILITATE. DE LA TEOR..

Contabilitate

10000 RON Detalii 55 RON

CONTABILITATEA INSTITUTIILOR PUBLICE comentata, actualizata si simplificata

CONTABILITATEA INSTITUTII..

Economie generala

5200 RON Detalii 57.8 RON

Contabilitatea in partida dubla si legislatia persoanelor juridice fara scop patrimonial, simplificata si actualizata

Contabilitatea in partida..

Contabilitate

5200 RON Detalii 57.8 RON

Recomandările editurii

Citatul zilei

Preceptele dreptului sunt: sa traiesti cinstit, sa nu vatami altuia, sa dai fiecaruia ce i se cuvine

Iustinian

Personalităţi

Nicolae Iorga Nicolae Iorga Nicolae Iorga  a fost istoric, critic literar, dramaturg, poet, ministru, prim-minist ... citeşte mai mult →

Interviuri

PUŞA ROTH PUŞA ROTH   PUSA ROTH, absolventa a Facultatii de Limba si Literat ... citeşte mai mult →